"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

30 C
Trikala

«Μετωπική» αντιπαράθεση Σκρέκα – Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Σκρέκα στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε να μην διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές. «Εμείς δεν κάνουμε τον διαχωρισμό μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις. Θέλουμε όλες να τα πηγαίνουν καλά. Επίσης, και οι μεγάλες επιχειρήσεις ήταν κάποτε μικρές» δήλωσε ειδικότερα ο Κώστας Σκρέκας.

Θέμα του συνεδρίου  «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον» και ο υπουργός υπογράμμισε ότι δεν διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές και ότι η στόχευση της κυβέρνησης είναι να μπορέσουν και οι μικρές να ενδυναμωθούν και να μεγαλώσουν ή να έχουν τα εφόδια για να συνεργαστούν με μεγαλύτερες.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι δυνατόν κάποιος που φέρει την ιδιότητα του υπουργού Ανάπτυξης να μιλά στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να ζητά, από το βήμα του συνεδρίου, να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές;

Προφανώς και ναι, αρκεί να ονομάζεται Κώστας Σκρέκας και να μετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα στοιχεία που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι συντριπτικά. Όταν μόλις επτά (!) μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Σκρέκας ζητά να μη γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελπίζω αμφότεροι οι αντιμαχόμενοι να έχουν εφεδρικό καλσόν στην απευκταία περίπτωση που σκιστεί κάποιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης