"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Με μικρό δρεπάνι η δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άσχημες μνήμες ξύπνησε στη Θεσσαλονίκη η επίθεση με μαχαίρι που οδήγησε στον θάνατο ενός 19χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι οπαδικά τα κίνητρα του φονικού.Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο έγινε με μικρό δρεπάνι!Κάτοικος της περιοχής στην οδό Θ. Γαζή όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν και δύο φίλοι του 19χρονου, περιέγραψε τι συνέβη: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Δεύτερη μάρτυρας, η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία, άκουσε φασαρία μετά τις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο».

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία είπε στην ιστοσελίδα Voria.gr ότι μετά τις 12:30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Το πρωί, μάλιστα, άγνωστοι άφησαν ένα φαναράκι στο σημείο στο οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση με θύμα τον άτυχο 19χρονο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης