"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Με παρέμβαση Κώστα Σκρέκα χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σημαντική είδηση για τον Νομό Τρικάλων και ιδιαίτερα για τους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας αποτελεί η νέα παρέμβαση του συντοπίτη υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα. 

Πρόκειται για τρία μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας η χρηματοδότηση των οποίων ανέρχεται στα 2 εκατομ. ευρώ τα οποία αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και υλοποιούνται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.   

 Μπορεί ο Τρικαλινός υπουργός σε εθνικό επίπεδο να προωθεί μεγάλες μεταρρυθμίσεις αλλά  δεν ξεχνά τον τόπο του και την ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί τεράστια κονδύλια για τους τέσσερις δήμους. 

Στο πλαίσιο της θετικής αυτής εξέλιξης ο υπουργός Κώστας Σκρέκας εξέφρασε την ικανοποίηση του και όπως δήλωσε ” ‘ολοι γράφουμε τη δική μας ιστορία σε έργα προοπτικής και ανάπτυξης για τον τόπο μας”. 

Συγκεκριμένα στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας  εγκρίθηκε η βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις Δ.Ε. Πιαλείας και Δ.Ε. Πύλης 495.000,00 ευρώ , Δ.Ε. Γόμφων  495.000,00 ευρώ και η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φαρκαδόνας   948.000,00 ευρώ


Σχετικά με την έγκριση του νέου προγράμματος ο  Τρικαλινός Υπουργός δήλωσε:


“Προχωράμε στη χρηματοδότηση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τα έργα αγροτική οδοποιία στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας. Η εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, στις αγροτικές περιοχές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εκμεταλλεύσεων, με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Τρικαλινών αγροτών”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης