"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Με σύνθημα «Αγώνας διαρκής για τη δημοκρατία» κλείδωσε στα Τρίκαλα το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ 25

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ 25 στο Νομό Τρικάλων θα συμμετέχουν άνθρωποι με σημαντική παρουσία στα κινήματα, με ενεργό πολιτική δράση, άνθρωποι του πολιτισμού και των επιστημών.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των ψηφοδελτίων που θα ανακοινωθούν σήμερα , θα είναι και αυτό της Π.Ε. Τρικάλων που όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται  από τους :

Ευθύμιο Γκότα , κτηνοτρόφο , συνδικαλιστή , υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο το 2019 με το συνδυασμό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημήτρη Μανίκα , σιδηρουργό , υποψήφιο βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας το Σεπτέμβρη του 2015 και του ΣΥΡΙΖΑ το 2012

Ιόβη Μαραγκού  απόφοιτη  Τμήματος Σχεδίου Μόδας και Ενδυματολογίας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25, συντονίστρια της Νεολαίας του ΜέΡΑ25και Συντονίστρια του Τομέα Ισότητας Φύλων και ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Μπεγλερίδου Ελένη , αρχιτέκτονα μηχανικο Ε.Μ.Π., μέλος της Λαϊκής Ενότητας

Κώστα Κοκόρα , φοιτητή του Φυσικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , μέλος του ΜέΡΑ 25 Τρικάλων  

Δημήτρη Παπαθανασίου , δικηγόρο, μέλος της Κ.Ε. του ΜέΡΑ25 , πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων το 2010 και το 2014 και πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το 2012.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ΜέΡΑ25 έπρεπε να λέγεται ΝύΧΤΑ25.. γιατί είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί τον Γιάνη Μπαρουφάκη και τους συν αυτώ..για τους υποψηφίους βουλευτές δεν έχω να αναφέρω κάτι…αν βρουν την δική τους ψήφο-αν δεν έχουν κάποια άλλη υποχρέωση-θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης