"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

Με dron θα στείλει το Άγιο Φως στα σπίτια ο Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mέσα σε κλίμα κατάνυξης, ευλάβειας και ιερού δέους o τετραπέρατος Δήμος Τρικκαίων θα στείλει στα σπίτια των έγκλειστων Τρικαλινών το μήνυμα της Αγάπης με το Άγιο Φως , ενώ οι καμπάνες θα χτυπούν χαρμόσυνα – ντινγκ ντονγκ!

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια ….. και την αποστολή με drom των φαρμάκων στους ηλικιωμένους , η προσπάθεια θα συνεχιστεί με το Άγιο Φως, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντια αφού είναι γνωστό ότι παραμονεύουν διάφοροι αντίχριστοι που θα θελήσουν να το σβήσουν.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η πρωτιά μας αυτή θα γραφτεί στο βιβλίο Guinness , άσε που θα το γράφουν δέκα μέρες οι ιστοσελίδες της Αθήνας και ο Guardian.

 Η σκεψη να γίνει η μεταφορά με λαμπαδηδρομία απορρίφθηκε αφού οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι από την καραντίνα έγιναν χοντροί και δεν μπορούν να τρέξουν.

Αυτό που τρελαίνει δημοτικούς συμβούλους και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας είναι ότι φέτος λογω της απαγόρευσης δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν τον Επιτάφιο.

Nα είμαστε όλοι γεροί , όλοι καλά και να γιορτάσουμε το 2021 με τη Γιάννα Αγγελοπούλου τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 .

Ο Αγοραστός και ο Επιτάφιος της Παναγίας – TrikalaVoice


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης