"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Μπαράζ προκλητικότητας από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης με προκλητικές εκφράσεις για το «μπάζωμα» στα Τέμπη εξαπέλυσε κατά την ομιλία του στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

«Πόση σπέκουλα για τα μπαζώματα. Για φαντάσου. Εκεί δίπλα βρέθηκαν φορτηγά με χώματα, όταν έγινε το δυστύχημα έπρεπε μηχάνημα να ανοίξει δρόμους – έχει γκρεμούς εκεί. Όσοι κάνουν σπέκουλα για μπαζώματα, είναι για τα μπάζα», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Είπε ακόμα ότι «η κυβέρνηση της συγκάλυψης, όπως μας κατηγορείτε, ανταποκρίθηκε τον Ιούλιο του ‘23 στο αίτημα των ανακριτών και έφερε καταπείγουσα διάταξη για να μπορέσουν οι ανακριτές να ακούσουν τις συνομιλίες».

Ο κ. Φλωρίδης έστρεψε αρχικά τα βέλη του κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «χρειάστηκε να υπάρξει ένα σήμα από κάπου εξωθεσμικά για να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας».

«Δεν περιμένατε ούτε να περάσει μια μέρα μετά από κυριακάτικο δημοσίευμα για να μην φανεί ότι είστε τόσο στοιχισμένοι», είπε ακόμα, με αφορμή την αποκάλυψη του «Βήματος» για «μονταζιέρα» στις συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς.

Επίθεση έκανε και κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή ειδικά την πρόταση για εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών. Σύμφωνα με τον κ. Φλωρίδη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει σχέση με την Γ’ Ελληνική Δημοκρατία που ξεκινάει από το 1974 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η άποψη ότι χρειαζόμαστε ελεύθερες εκλογές δεν είναι ξεκάρφωτη μόνο από τον αρχηγό της. Την ακολούθησε και ο κ. Φαραντούρης που κάλεσε σε επέμβαση ξένων δυνάμεων, καλώντας την Ευρωπαία Εισαγγελέα να ρίξει την κυβέρνηση».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για τα μπάζα, είναι όλοι αυτοί που ανέχτηκαν το Μητσοτάκη να ΔΙΟΡΙΖΕΙ Πασόκους στην κυβέρνηση του. Η ΝΔ του 41% δεν είχε άξια άτομα για υπουργούς Δικαιοσύνης; Φάτε τον τώρα στη μάπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης