"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Μόνο ο Κουτσονάσιος θα σώσει και το ΕΣΥ και τη Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θέση διοικητή σε νοσοκομείο θα διεκδικήσει ο πολυμήχανος δ/ντης του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος.

Τον πρόεδρο της τοπικής ΝΟΔΕ δεν τον ενδιαφέρουν τα 5.121 ευρώ που είναι ο μισθός τoυ διοικητή, τον ενδιαφέρει να προσφέρει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αισθάνεται πολύ χαρούμενος και περήφανος για τη συμβολή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως επίσης και για τις δράσεις του στην τοπική Ν.Δ. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου : “Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ ΝΔ  Τρικάλων σας ενημερώνουν ότι  την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 13:30 μμ , θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΔΕΕΠ με κυβερνητικό κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων , στα πλαίσια περιοδείας τους για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. Στο κυβερνητικό κλιμάκιο θα μετέχει ο Υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης, ο Γενικός Γραμματέας  Κώστας Μπαγινέτας κ.α.

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για σοβαρευτείτε εκεί στην ΝΔ..οκ.Τον κάνατε πρόεδρο γιατί δεν επιθυμούσε κανένας.Αλλά η θέση του διοικητή του νοσοκομείου είναι μια θέση που πολλοί πλέον την γλυκοκοιτάζουν.Δεν χρειάζεται να βάλετε τον Κουτσονάσιο διοικητή για να το διαλύσετε.Υπαρχουν τόσοι άλλοι τρόποι(χαμηλοί μισθοί, υψηλή φορολόγηση, εξαντλητικά ωράρια, υποστελέχωση κλινικών,μετακινήσεις γιατρων κλπ)..

  2. Φαντάζομαι ότι οι βουλευτές και υπουργοί των Τρικάλων θα φερθούν με λογική και δεν θα λειτουργήσουν σαν τον Παπαδόπουλο,που φόρεσε “φέσι” στους υγειονομικούς τον Παρθένη? τελικά το νοσοκομείο αναδεικνύειται ως χώρος έκφρασης φιλοδοξιών ψωνισμένων και καβαλημένων ανθρώπων..Αφήστε τον Γρηγορίου να συνεχίσει την θητεία του που κατόρθωσε το ακατόρθωτο.Δηλ.να ενώσει το βαθειά διχασμένο νοσοκομείο,από τις συμπεριφορές του Παρθένη..

  3. Τελείωσαν οι ΠΑΣΟΚοι και ψάχνουν να βρουν διοικητή από τα ερασιτεχνικά της ΝΔ?τον είπαν ότι θα χρειαστεί να δώσει και γραπτές εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ και ότι θα περάσει και testακια ?

  4. Τι άλλο θα διαβάσουμε σήμερα για τον Κουτσονάσιο!the best , ρολόι το ΚΥΠύλης (δεν μας είπατε αν είναι Ελβετικό η μαϊμού),πανεπιστημιακό το ΓΝΤρικάλων,υπουργός υγείας κλπ..Συγνώμη για τον γνωστό Κουτσονάσιο μιλάμε?άντε τότε να τον δούμε και ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!

  5. Ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης είναι πετυχημένος και προσπαθεί για το καλύτερο. Γιατί όχι και σε αυτή τη θέση; Ποιος άλλος έχει περισσότερα προσόντα;

  6. Να βγεί τώρα ο Κουτσονάσιος και να κάνει διάγγελμα,για τις αλλαγές που θα κάνει στο νοσοκομείο Τρικάλων..κρέμεται ο Τρικαλινός λαός από τα χείλη του..

  7. Πώς γίνεται η trikkipress να έχει έρωτα με τον Κουτσονάσιο,αλλά αυτός να τους έχει κάνει εξώδικο…??τελικά”ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”..
    Υ.Γ δεν γίνεται με σοβαρά θέματα όπως είναι η διοίκηση του μεγαλύτερου ιδρύματος του νομού μας ,να σπάνε πλάκα με την γραφικότητα κάποιων φιλόδοξων υποψηφίων..

  8. Από πατέρα αυτοκινιτηστη και έφτασε στην κορυφή της ΝΔ και στην κορυφή του κέντρου υγείας Πυλης χωρίς να προέρχεται από κανένα τζάκι….σκατστε από την ζηλεια.

  9. Ο άνθρωπος κατάφερε τα ακατόρθωτα! Έφερε στο νοσοκομείο τον Παρθένη, τον έβγαλε σύμβουλο στο γαρδίκι και τον πάει σφαίρα για αρχηγό στο Δήμο!Αντε και υπουργός υγείας!

    • Σωστά Δεξιέ. Οι Γαρδικιώτες είναι παντού πρώτοι, ειδικά στην απατεωνιά. Φυσικά και δεν μπορούν να είναι κομμουνιστές, διότι ατυχώς το Κεφάλαιο δεν μεταφράστηκε στα Βλάχικα. Αλλά και έτσι να ήταν, αυτοί δεν γνωρίζουν ανάγνωση. Δεν τους κατηγορώ, διότι το ρεύμα εκεί έφτασε στα τέλη του 1974. Πως να διαβάσουν; Με το γκαζοκάντηλο;

  10. Αγαπητή trikkipress,από τότε που σε έστειλε εξώδικο ξεσκίσθηκες να τον παινεύεις…αποκαλείς “πολυπράγμων” τον Κουτσονάσιο που όλη μέρα κόβει βόλτες?όχι ρε φίλε ,μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης