"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Μόνο στα Τρίκαλα συμβαίνουν αυτά – Για να πας στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. περνάς μέσα από καφετέρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ε.Ο.Π.Υ.Υ  Τρικάλων, τέτοια είσοδος δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο…

Εντάξει μπορούμε να το παραδεχτούμε, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα ευτράπελα. Για να μπει κάποιος στο κτήριο του ΕΟΠΠΥ στα Τρίκαλα πρέπει να περάσει μέσα από γνωστή καφετέρια.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, μιας και γνωρίζοντας τους ρυθμούς του Ελληνικού Δημοσίου, κάθεσαι πίνεις και τον καφέ σου, δεν ξεμακραίνεις κιόλας με την πιθανότητα να χάσεις τη σειρά σου ή το ραντεβού σου, κερνάς και τον εξυπηρετικό υπάλληλο άλλο ένα καφεδάκι…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όλα καλά λοιπόν και προπάντων όλα κοντά και μαζεμένα για την εξυπηρέτηση του πολίτη βρε κουτά … Ε μα πως, δεν ήξεραν να φτιάξουν άλλη είσοδο λέτε;

Ήξεραν, ήξεραν οι ειδήμονες φυσικά, αλλά φρόντισαν και το τερπνόν μετά του ωφελίμου…

Καλά έχουμε σαΐνια εδώ, ανεκμετάλλευτα προφανώς, δεν είμαστε τυχαίοι…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτο το δημοσεύμά σας. …πρέπει να περάσει μέσα από γνωστή καφετέρια. Γνωρίζετε πολύ καλά πως υπάρχει άλλη είσοδος για την καφετέρια και άλλη είσοδος για τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που βρίσκεται στον β΄όροφο και δεν περνά κανείς μέσα από την καφετέρια. Κοινό στοιχείο είναι ο διάδρομος του ισογείου της οικογομής. Όσο για τους ρυθμούς του Ελληνικού Δημοσίου και το κέρμασμα του καφέ στον εξυπηρετικό υπάλληλο , να ανακαλέσετε πάραυτα διότι προσβάλετε και το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και του πολίτες που προσέρχονται να εξυπηρετηθούν για να πάρουν τα φάρμακα Υψηλού κόστους ( σοβαρών παθήσεων ).
    Βασίλειος Δημάκης
    Διευθυντής Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τρικάλων

    • Κύριε Υπουργέ της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, …πρώτη προτεραιότητα σας είναι η τοποθέτηση αυτόματου διορθωτή κειμένων στο Δημόσιο. Αρχίστε από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

  2. Οι δημόσιοι υπάλληλοι συνεχίζουν να δρουν όπως στο απότερο και αλησμόνητο παρελθόν.
    Δεν δέχονται σχόλια γιά την δική τους αβλεψία στο να κατευθύνονται σωστά οι πολίτες που πηγαίνουν γιά εξυπηρέτηση και όχι γιά ταλαιπωρία στον συγκεκριμένο χώρο.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται γιά ευπαθείς ομάδες.
    Ελπίζω να είναι αρωγοί στην εξυπηρέτηση.

  3. Συγνώμη κύριε Δημάκη, αλλά εγώ δύο φορές που χρειάστηκε να έρθω από αυτή την είσοδο μπήκα. Για ποια είσοδο μιλάτε εσείς, δεν τη γνωρίζω ειλικρινά. Τώρα σε οτι αφορά τα υπόλοιπα, γιατί να προσβληθεί το ελληνικό δημόσιο όταν κάνει σωστά τη δουλειά του, από ένα δημοσίευμα; Κάντε εσείς σωστά τη δουλειά σας και μη σας απασχολούν τα “προσβλητικά” δημοσιεύματα. Ο κόσμος βλέπει, ξέρει και κρίνει τα πάντα, να είστε σιγουρος.

  4. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για θέσεις πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των προσερχομένων, πολλοί από τους οποίους είναι και άτομα με αναπηρία.
    Η θέση είναι τελείως ακατάλληλη. Μπροστά από την κύρια είσοδο περνά ποδήλατόδρομος και από την πίσω είναι πολύ δύσκολο το παρκάρισμα.

    Η πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο φαρμακείο υπήρξε ένα σοκ. Η πρόσβαση είναι δυσχερής.

    Όταν έπαιρνα τα φάρμακα από ιδιωτικό φαρμακείο, τα παραλάμβανα κατ’ οίκον.
    Συμφωνώ να παίρνουμε τα φάρμακα από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, αλλά με όρους που θα σέβονται τις ανάγκες μας και δε θα μας προξενούν ταλαιπωρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης