"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Νέα δημοσκόπηση σοκ στα Τρίκαλα – Παπαστεργίου 94% και 6% όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις επόμενες μέρες θα σκάσει νέα δημοσκόπηση που δείχνει πως ο Παπαστεργίου προηγείται με 94% περίπου των υπολοίπων έξι συνδυασμών και ίσως να μη χρειαστεί καν να γίνουν οι εκλογές.

Να θυμίσουμε ότι χθεσινή δημοσκόπηση έδειξε ότι οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων δεν είναι αγαπητοί στον κόσμο και είναι βέβαιο πως θα σαρώσει ο Παπαστεργίου στις εκλογές αφού η δημοσκόπηση του δίνει 58,2 και από εκεί και πέρα το χάος .

Τώρα , σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που προέρχεται από την διεθνούς φήμης εταιρεία “πιασ’΄ τ’ αυγό και κούρευ’το” ο Παπαστεργίου λαμβάνει ποσοστό 94% περίπου και οι υπόλοιποι :

0,666% [σύμβολο του σατανά ] ο Σπήλιος Τσιγάρας

1,967% [εθνοσωτήριος επανάστασις ] Ελληνική Αυγή

00000% Μπετσιμέας [ κάτι σαν καρδιογράφημα]

1,917% Καίκης [μπολσεβίκικος αριθμός]

Μητσιούλης 2% λόγω Πολυμερόπουλου

Κρεμμύδας 1,5% λόγω Δούρειων Ιππων , Παρθένη , Σπανού ,

Στελέχη της παράταξης Παπαστεργίου θα ζητήσουν να γίνουν εκλογές και τη β΄Κυριακή για να πάρουν ποσοστό 100% και ολόκληρη την αγάπη του Τρικαλινού λαού για να αποδειχθεί ότι είναι ο δήμαρχος λαϊκό παιδί και ότι δεν υποστηρίζεται μόνο από ζάμπλουτους.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για να δώσουν μια νοστιμιά και μια χαριτωμενιά στον προεκλογικό τους αγώνα και για να μη τους φωνάζει ο κόσμος τον καθένα ο «Μαντάμ Σουσού» δηλώνουν ότι αυτοί θα κερδίσουν τη β΄Κυριακή .

Ο μόνος που θα μπορούσε να χτυπήσει στα ίσα την υποψηφιότητα του Παπαστεργίου είναι ο Mikelis αλλά αυτό δε γίνεται αφού ο Mikelis είναι φίλος καρδιακός με τον Δημήτρη και έχουν ξεσηκώσει και οι δύο όλα τα πολιτικά γραφεία της Ν.Δ.

Μόνο έτσι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Τρικαλινών που είναι μέσα στην ξινίλα.

Περαστικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όποιος ασχολείται στοιχειωδώς με την πολιτική και κυρίως με την παραπολιτική δεν άκουσε χτες για 1η φορά την συγκεκριμένη εταιρία που έκανε την δημοσκόπηση. Ας ρωτήσουν και στην Περιφ. Αττικής, στον Δήμο την Καλλιθέας, την Φυλή κ.α.Είναι γνωστά μαργαριτάρια.

    Η αξιολόγηση της δημοσκόπησης κρίθηκε. Αλλά προκύπτουν 2 μείζονα θέματα.
    Το πρώτο ειναι η «κλίση» συγκεκριμένης παράταξης στα fake news. Η «κλίση» αυτή «κουμπώνει» ιδανικά στην στρατηγική επιλογή της τοπικής αυτοδιοικητικής εκπροσώπησης αυτή της παράταξης, η οποία έχει κάνει με τον υπερθεματισμό του φαίνεσθαι και της εικόνας, το κατά την τοπική διάλεκτο «φατσιμάρι».

    Το δεύτερο είναι ποια είναι η αιτία που γεννά την ανάγκη να υιοθετηθεί αυτή η περπατησιά σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Είναι άραγε τόσο ανατρεπτικά τα δεδομένα και οι ενδείξεις για τον 1ο γύρο? Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης είναι «τέτοια» που προκύπτουν σκέψεις ότι αυτός που την παρήγγειλε διακατέχονταν από έντονο πανικό.

    Κυριακή κοντή γιορτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης