"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Νέος Δίκαιος στην Ιερά Σκήτη των Καυσοκαλυβίων ο Tρικαλινός Ιερομόναχος Γεώργιος Αλευράς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκλογή νέου Δικαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Μαϊου η Ιερά Σκήτη της Αγίας Τριάδος των Καυσοκαλυβίων, ημέρα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου.

Η εκλογή του νέου Δικαίου πραγματοποιήθηκε παρουσία Εξαρχίας της Ιεράς Μεγίστης Λαύρας, αποτελούμενη από τους Γέροντα Ιερόθεο και Γέροντα Αβράαμ.

Νέος Δικαίος εξελέγη ο Ιερομόναχος Γεώργιος Αλευράς, Γέροντας της Ιεράς Καλύβης Ζωοδόχου Πηγής, όπου διαδέχθηκε τον π. Πολύκαρπο από την Καλύβη του Αγίου Μεθοδίου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο π. Γεώργιος είναι ο πρώτος Δικαίος από την Συνοδεία του Οσίου Πορφυρίου, 27 χρόνια μετά από την εκλογή του Αγίου το 1991 όπου και εκοιμήθη.

Η ενθρόνιση του νέου Δικαίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Μαϊου 2018 στο Καθολικό της Αγίας Τριάδος, από Εξαρχία της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας

Romfea.gr

 

Νέος Δίκαιος στην Ιερά Σκήτη των Καυσοκαλυβίων ο Tρικαλινός Ιερομόναχος Γεώργιος Αλευράς

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΓΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΤΝ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΩΝ !!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟΝ ΒΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣΜΠΑΟΣ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης