"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Νίκος Παπανδρέου από τα Τρικαλα: Κουβαλάω ένα βαρύ όνομα κι έχω μεγάλη ευθύνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον απολογισμό του έργου του στην Ευρωβουλή  έκανε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, σε  εκδήλωση που έγινε  στα Τρίκαλα. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Όπως επισήμανε ο Νίκος Παπανδρέου “ζητώ την εμπιστοσύνη σας ώστε να συνεχίσω ως Ευρωβουλευτής να εργάζομαι με αφοσίωση για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Ελλάδας και να συμβάλω στη δημιουργία  μιας πιο δίκαιης Ευρώπης”.

Αν με άκουγε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν περήφανος που είμαι στην Ευρωβουλή” τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Πασοκ.

Με την εμπειρία μας στο ΠΑΣΟΚ – είπε- μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου μου έδωσε την άδεια να έχω τον εαυτό μου. Κουβαλάω ένα βαρύ όνομα κι έχω μεγάλη ευθύνη. Θα ασχοληθούμε με το θέμα των αποζημιώσεων για τις πλημμύρες.

Θα βγούμε πιστεύω δεύτεροι σε αριθμό ευρωβουλευτών. Πρέπει να φέρουμε την έννοια της αλληλεγγύης και της συμμετοχής στην πολιτική. Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ στην Ευρωβουλή για το καλό τη χώρας”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή αν δεν είχε τόσο βαρύ όνομα δεν θα είχε καμία ευθύνη….
    Αμάν με αυτά τα βαριά ονόματα και τα τζάκια ….πήξαμαν – θεσσαλικά μπιζέρσαμαν .. μήπως κάτι πιο ελαφρότερο θα ήταν καλύτερο…..

  2. Μόνο αυτό το επίθετο διαθέτει και προσπαθεί να βιοποριστεί και να κάνει καριέρα διαφημίζοντάς το. Το παραδέχεται και το λέει ξεκάθαρα.
    Προσπαθεί να μας πείσει κυρίως ότι δεν είναι συνωνυμία, μιας και σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ λίγος, αδιάφορος και κρυανάλατος.
    Αν το έλεγαν Νίκο Παπα…κάτι δεν θα τον ήξερε ούτε ο γείτονάς του.

  3. Μπορεί να μας πει αυτός ο αχθοφόρος μεγάλου ονόματος τι έκανε στην Ευρωβουλή, ποιο ήταν το έργο του, τι πρότεινε κλπ ώστε να δικαιολογήσει τα λεφτά που πήρε;
    Αυτό έχει σημασία όλα τα άλλα είναι φούμαρα…
    Σε ότι αφορά το βαρύ όνομα …. είναι ντροπή να το αναφέρει, δηλαδή οι άλλοι Έλληνες πολίτες που δεν έχουν βαριά ονόματα στερούνται ευφυίας και δεν είναι ικανοί;
    Τι τελικά εννοεί;

  4. ΜaIns. Βρε ‘σεις όλοι που γράφετε, όπου τύχει και σας κάτσει η μπίλια για όποιον….και για…. οποίο Κομμα δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε ? Συνεχώς βρίζετε τους άλλους και οι οποίοι δικοί σας είναι οι τέλειοι ? Φτάνει πια….κουραζει . Δες τε τα της αυλής σας! Συγκρίνετε…. και είστε σεις οι σωστοί ? Βρε άντε από ‘ κει που’ρθατε και γράψτε και σχολιαστέ κάτι ουσιωδες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης