"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Νικόλα, Νικόλα, σάρωσέ τα όλα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μες στο σαράι του ο πολυχρονεμένος Σουλτάνος παρηγορούσε το γιουσουφάκι του που είχε δει κακό όνειρο: Ήταν λέει δήμαρχος στα Τίρχαλα και οι δημογέροντες τον είχαν βάλει σε σεκλέτια με τα χούγια και τις αναποδιές τους.

-Ησύχασε, γιουσουφάκι μου, είπε ο Σουλτάνος. Αν όλα τα όνειρα έβγαιναν αληθινά εγώ θα είχα αφήσει την Πόλη σε μαύρο χάλι και θα είχα καταντήσει υπουργός.

-Μα έγινες υπουργός, αφέντη μου, είπε το γιουσουφάκι.

Όλα όπως καταλαβαίνετε πάνε κατ’ ευχήν του μεγάλου χαλίφη Παπαστέργιου, όλοι ζούνε καλά κι εμείς ειδικά στα Τρίκαλα ακόμη καλύτερα….

Α και κάτι άλλο, εκτός από τα drones στον Τρικαλινό αιθέρα θα πετάνε σε λίγο καιρό και πανέξυπνα ιπτάμενα χαλιά που θα μεταφέρουν υποψήφιους

Δεν λέω, έδωσε στον Σακκά όλα τα μυστικά διοίκησης της “έξυπνης” πόλης, εκτός από το πώς και πότε θα τελειώσουν τα έργα και η πλατεία στα Τρίκαλα.

Τη λύση σ’ αυτόν τον άλυτο προς το παρόν γρίφο ας τη βρει μόνος του ο Σακκάς…Ε όχι κι όλα στο χέρι πια…

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα γιουσουφάκια τα λέγανε και “τσιμπουκο-γλαν” γιατί γέμιζαν τα τσιμπούκια του Αλή πασά με φρέσκο καπνό,πήγαιναν ζεστό καφέ και κάνανε αέρα με το φτερό..να δούμε ο Σακκάς τι είναι αποφασισμένος να κάνει για τον πασά του?

  2. Ο Δήμος Τρικκαίων δυστυχώς θα ζήσει ακόμη μια τραγική περίοδο…εδώ αντέξαμε 400χρονια σκλαβιάς απ’ τους Τούρκους,ο Παπαστεργίου-Ερντογάν με το ψυχοπαίδι του Σακκάς -Τσαβούσογλου,θα μας χαλάσει??υπομονή …υπομονή…πολίτες των Τρικάλων..

  3. Εδώ στην TΡΙΚΚΗPRESS ψυχανεμίζεστε πολλά παραμύθια τελευταία.
    Έχετε ομολογουμένως πολύ και πετυχημένο χιούμορ.
    Έχω αλήθεια μεγάλη περιέργεια ποιο θέμα θα σας εμπνεύσει για το επόμενο.
    Έχουμε μεγάλη ποικιλία θεμάτων βέβαια, αλλά για να δούμε, ποιο θα σας κάνει κλικ.
    Αναμένουμε…

  4. Σε προσκυνώ πολυχρονεμένε μου αγά μου…τι μπορεί να κάνει κάποιος, προκειμένου να γίνει Δήμαρχος… σήμερα έφερνα βόλτα γύρω-γύρω όλη την πόλη για να πάω στην δουλειά μου…έχετε διαλύσει τα πάντα…

  5. Είναι μαφιόζικο αν κάποιοι επιλεγουν να υφαρπάξουν ψήφους και υποψηφιότητες ασκώντας ηθικό εκβιασμό και πουλώντας εκδούλευση.Τα κουτσαβάκια που επερναν τηλέφωνα και ρωταγαν με δήθεν ενδιαφέρον “είστε εντάξει με την μετάθεση σας ή να βοηθήσουμε κάπως;”όπως κι αυτοί που τάζουν λίγα εκατοστά παραπάνω ελευθέρου χώρου για τραπέζια και καρέκλες πρέπει να τιμωρηθούν.Ο μηχανισμός της χουντομαφιας πρέπει να αφανιστεί….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης