"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

«Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δραματική η κατάσταση στο νοσοκομείο Τρικάλων. Κραυγή αγωνίας από τους υγειονομικούς. Προσωπικό κουρασμένο.

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού Τρικάλων  και απόψε προβλέπεται μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα.

Το νοσοκομείο έχει γεμίσει από περιστατικά COVID ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι υγειονομικοί μετά το τέλος του ωραρίου δεν έφυγαν αλλά παραμένουν στο νοσοκομείο.

Επίσης όπως ανέφερε γιατρός στην TrikkiPress “σήμερα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δεν εκτέλεσαν προγραμματισμένα δρομολόγια με ανθρώπους που πήραν εξιτήριο διότι δεν μπορούσαν αφού όλη μέρα έφερναν στο νοσοκομείο ασθενείς με κορονοϊό”.

“Είναι πολύ πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα είναι μπροστά μας” ανέφερε ο συμπολίτης γιατρός Στέφανος Μυλωνάς ενώ ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Βάϊος Τάσιος ανέφερε πως είναι “δυσοίωνες οι προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας και την πίεση στα νοσοκομεία από περιστατικά Covid-19, ενώ δεν τους “καίγεται καρφί” για την υποστελέχωση που υπάρχει σε γιατρούς”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πεθαίνει κόσμος,τα νοσοκομείο εχει κλαταρει,οι γιατροί και οι νοσηλευτές τα εχουν “παιξει”και η δημοτική αρχή τον χαβα της…κάνει “μυλο των ξωτικών”..

  2. Πιστεύω πως γιατροί κ νοσηλευτικό προσωπικό ανεξαρτήτου κόμματος πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά μέχρι κ με παρετήσεις να πιέσουν το σύστημα που τους εχει γραμμένους ετσι ώστε ΤΩΡΑ να γίνουν προσλήψεις.Αν όχι τώρα Ποτε?Αλλιώς θα περάσουν ένα δύσκολο χειμώνα κάνοντας τη δουλίτσα τον ανώτερων τους κάτω από αντίξοες συνθήκες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης