"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.3 C
Trikala

Οι Δήμοι Μετεώρων και Πύλης ζητούν από όλους τους υποψηφίους να μιμηθούν τη στάση του Κώστα Σκρέκα στο θέμα των ανεμογεννητριών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Δήμοι Πύλης και Μετεώρων, προχώρησαν σε σύσταση Διαπαραταξιακών Επιτροπών, κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στις ορεινές περιοχές τους.

Με επιστολή που έστειλαν προς όλους τους υποψηφίους βουλευτές υπενθυμίζουν πως οφείλουν να διατυπώσουν σαφώς την άποψή τους.

Στην επιστολή τους τονίζουν πως όλοι “έχουν θεσμική υποχρέωση να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και τη στάση τους απέναντι στο τεράστιο αυτό πρόβλημα που αναδεικνύεται με τόση αγωνία από τους υφιστάμενους φορείς και τους απλούς ανθρώπους της περιοχής”.

Οι Διαπαραταξιακές Επιτροπές των δύο Δήμων εξυμνούν τη στάση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και ζητούν να πάρουν θέση όλοι οι υπoψήφιοι και όπως υποστηρίζουν :

“Όπως ακριβώς τη διατύπωσε τόσο αποτελεσματικά ο Υπουργός Περιβάλλοντος ο κ.Σκρέκας, με απόφαση τελικά του οποίου απορρίφθηκαν οι 65 ανεμογεννήτριες (8 Αιολικά) στην Δ.Ε. Πινδέων, πριν περίπου 1 μήνα.  Μια απόφαση που αποδέχτηκε η περιοχή μας με τεράστια ανακούφιση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης