"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Οι προσωπικές φιλοδοξίες, φέρνουν καταιγίδες στη τοπική ΝΔ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ορατός διαφαίνεται ο κίνδυνος με τα υπάρχοντα δεδομένα, η ΝΔ να χάσει εν όψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τους δύο από τους τρεις περιφερειακούς Δήμους στο νομό Τρικάλων.


Τόσο στον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο αυτό των Μετεώρων όσο και σ` αυτό της Φαρκαδόνας, η ματαιοδοξία και η υπέρμετρη φιλοδοξία των τοπικών αυτοδιοικητικών της δεξιάς πολυκατοικίας, δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας στα στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων.


Η πιθανότητα να επαναληφθεί σε ένα χρόνο το σενάριο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στο τότε Δήμο Καλαμπάκας θεωρείται σχεδόν σίγουρη αφού η εμφύλια διαμάχη στους κόλπους της φιλελεύθερης παράταξης στις αναφερόμενες περιοχές θα κτυπήσει κόκκινο, ενώ δεδομένη θεωρείται και η απροθυμία των Κοινοβουλευτικών – Πολιτευτών ενόψει πρόωρων Εθνικών εκλογών να εμπλακούν.


Βέβαια ο μεγαλύτερος τρόμος για τη τοπική ΝΔ ίσως είναι πιο κοντά και αναφέρομαι στη περίπτωση που ο Χρ. Μιχαλάκης διαβεί το Ρουβίκωνα, αφού οι μέχρι τώρα υποστηρικτές του θα υποχρεωθούν να διαλέξουν μεταξύ αυτού και του πολιτικού γραφείου που πρόσκεινται..!

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης