"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Ο Αγοραστός με τον Μιχαλάκη νομίζουν ότι θα έχουν και άλλη ζωή μετά από αυτή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Αγοραστός με τον Μιχαλάκη δεν πήγαν στα Μετέωρα για να συζητήσουν την παραχώρηση της εκκλησιαστικής περιουσίας στο κράτος , ούτε για την καύση των νεκρών , ούτε να μην πληρώνονται οι ιερείς από το κράτος .

Η εκκλησία και η δεξιά ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για τα θέματα  αυτά. Θέματα τα οποία στην Ευρώπη έχουν λυθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πήγαν για να συναντήσουν τον Μητσοτάκη.

Στο νομό Τρικάλων η Εκκλησία διαθέτει 41.110 στρέμματα δάσους, 23.850 στρέμματα δασικών εκτάσεων και 22.840 στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων.

Για τον Αγοραστό και τον Μιχαλάκη όμως η εθνική τους ταυτότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θρησκεία .

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια ένα πράγμα.

Ο μη διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας (η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει γίνει διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας) είναι ευθύνη του Κράτους αλλά και της κοινωνίας.

Δεν λέω ότι είναι ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης αλλά είναι ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και όλων των πολιτικών παρατάξεων.

Ποτέ η Ελλάδα δεν θα γίνει πραγματικά σύγχρονο κράτος, αν δεν γίνει διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας.

Οι άλλοι τρεις της φωτογραφίας κ.κ. Καρανάσιος , Σινάνης , Αβραμόπουλος είναι υπέρ της παραχώρησης … της εκκλησιαστικής περιουσίας στους προλετάριους.

Αν ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας δεν γίνει από την Δεξιά , θα γίνει από τον Σύριζα , τον Παπαδόπουλο , τη Δριτσέλη και τον Σιμορέλη , όταν ξαναγίνουν κυβέρνηση.

Και το ημερολόγιο γράφει Χριστούγεννα 2019.

Ο Θεός μαζί σας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Δεξιά του κυρίου –Φαινόμενο απύθμενης υποκρισίας.
    Μια εικόνα βγαλμένη από το μεσαίωνα που δείχνει την άτυπη συμμαχία του σκότους και της σύγχυσης.
    Αρχικά θα ήθελα, όπως πάντα, να απαντώ σε ότι αφορά το ιερατείο και τη δεξιά σύμμαχο του, η οποία όταν είναι στην κυβέρνηση και αριστερά να ήταν δεξιά γίνεται, με δεδομένα από τα θεμελιώδη κείμενα του χριστιανισμού που είναι η Αγία Γραφή και κυρίως η καινή διαθήκη τα ευαγγέλια της οποίας διαβάζουν κάθε Κυριακή στις εκκλησίες.
    Αρχικά σε ότι αφορά την κτηματική περιουσία.
    Ο ιδρυτής της χριστιανοσύνης που είναι ο Ιησούς Χριστός όταν πέθανε με τον τόσο επώδυνο θάνατο, δεν είχε κανένα περιουσιακό στοιχείο παρά μονάχα τα ρούχα του, δεν είχε κυριολεκτικά που την κεφαλή κλίνει.
    Προς τι λοιπόν η κατοχή τόσων υλικών αγαθών πάσης μορφής από την εκκλησία;
    Είναι σε όλους γνωστό ότι τα ακίνητα που έχει η εκκλησία όχι μόνο στο νομό μας αλλά σε όλη την Ελλάδα προέρχονται από δωρεές Οθωμανών. Αν αυτό δεν είναι εθνικό σκάνδαλο τότε τι είναι;
    Μισθοδοσία κληρικών από το κράτος. Η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα που είναι τόσο βαθιά χωμένη στον αναχρονισμό, ενώ ο Ιησούς όταν απέστειλε τους μαθητές να κηρύξουν το Ευαγγέλιο, τους είπε, δωρεάν λάβατε το λόγο μου δωρεά να τον δώσετε. Τότε, προς τι η μισθοδοσία από το κράτος;
    Κατά τα άλλα, με ένα πλήθος από φανφάρες και άλλα, πολλά από τα οποία αν και έχουν παγανιστική προέλευση, γιορτάζουμε το σκοταδισμό της δυστυχίας μας με ένα πολιτικό επιτελείο που προσδοκά την ευδοκία των ψήφων και ένα ιερατείο την κατοχή των προνομίων άσχετα αν αυτά του τα παρείχαν οι κατακτητές Οθωμανοί.

    Δικαιόπολης

  2. Η Δεξιά του κυρίου –Φαινόμενο απύθμενης υποκρισίας.

    Το 2019 δεν πήρα καμιά απάντηση στο σχόλιο μου, ούτε από τους θρησκευτικούς αλλά ούτε και από τους πολιτικούς ηγέτες της δεξιάς του κυρίου, την αναμένω το 2020.
    Εγώ τους έριξα το γάντι αλλά δεν τόλμησε κανείς από τους επτά να το σηκώσει. Η φιλόξενη trikkipress το κράτησε πολύ καιρό, ελπίζω κάποιος γενναίος της σκυθρωπής φωτογραφίας να το σηκώσει. Τον αναμένω.
    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης