"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Ο αντιδήμαρχος που «κολυμπά» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, θεωρείται και όχι άδικα, ένα από τα καλύτερα στελέχη του Δήμου. Ένα πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με την ενεργό συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί και θέλει και μπορεί και προσφέρει έργο στον Δήμο Τρικκαίων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διακριτικά και χωρίς καμία διάθεση υπεροψίας.

Σε όλες τις θέσεις που έχει αναλάβει κατά καιρούς, προσπαθεί με ευθύνη, ταπεινότητα και επιμονή να φέρει εις πέρας ότι του έχει ανατεθεί και τα καταφέρνει με επιτυχία.

Άνθρωπος άξιος, έντιμος και γεμάτος όρεξη, χωρίς «δήθεν καταστάσεις» και «φλώρικες συμπεριφορές», παράγει επί της ουσίας έργο σημαντικό για τον Δήμο.

Εξελέγη Πρόεδρος για την τρέχουσα θητεία του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια σε μια εκλογή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στα Τρίκαλα, όπου και φιλοξενήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Δικτύου. Καλή, δημιουργική και αποτελεσματική θητεία και στα νέα καθήκοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης