"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Ο απόλυτος εξευτελισμός: (το βίντεο της ντροπής)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ν.Δ. διέγραψε τον «γαλάζιο» δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από το Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης.

Αναβρασμός στη Νέα Δημοκρατία έπειτα από όσα έγιναν στη σύσκεψη της Σπάρτης που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου, παρουσία του τοπικού δημάρχου Πέτρου Δούκα και του –ήδη τέως– υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού, και τις αποκαλύψεις για τις «τσάντες με λεφτά» που «γύρισαν» τις εκλογές το 2007.

https://youtu.be/yagM_m1NYS8?t=2

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ο αμίλητος της Ραφήνας, δε θα πρέπει να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο.
    ΠΑΣΟΚ του 80 και Κωστάκης, χρεωκόπησαν τη χώρα και την αποτέλειωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

    • Αυτά να τα πουλάτε αλλού το χρέος στα 80’s είναι αποτέλεσμα σε μεγάλο ποσοστό της ανάπτυξης του κοινωνικού Κράτους και του ΕΣΥ κάτι που οι ΝΔ μισούσε και ουδέποτε θέλησε. Άλλωστε πάντα η Δεξιά ήταν απέναντι στο λαό.
      Τη χώρα τη χρεοκόπησε ο Αποστάτης και η οκταετία Σημίτη με ολυμπιάδα, χρηματιστήριο κτλ. Ο αμίλητος κάτι είπε για νταβατζήδες στην αρχή και μετά πήγε για Playstation και άφησε τη δουλειά στους βαρώνους και τους δούκες. Και το χρέος ανέβαινε..
      Ο μόνος που δεν φταίει για το χρέος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ(ΔΕΝ ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ).

  2. Δεν καταλαβαίνω τι σας παραξενεύει στο βίντεο.Εκτός εάν είστε τόσο αγαθοί, που πιστεύετε ότι λένε κάτι άλλο στις μαζώξεις τους. Το …πόιντ είναι ένα. Πως θα ξαναβγούμε, έστω πατώντας και σε πτώματα.
    Υ.Γ. Τα βλέπεις γατάκι Τσίπρα, που μετά την Μάνδρα και το Μάτι δεν ”έριξες” …μία στην αγορά; Έκανες και τον κομμουνιστή, μα αγνοούσες την …μαδημένη κότα του Ιωσήφ. Μάθε …μπαλίτσα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης