"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Ο Δήμος Τρικκαίων εκκωφαντικά άφαντος!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ και <<ευαισθησία>> σε μαθητες με αναπηρια….

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων κλείνει φέτος 2 χρόνια λειτουργίας. Ένα ειδικό σχολείο που ήρθε να καλύψει τις ανάγκες μαθητών με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το τελευταίο σχολείο ΕΑΕ στην περιφέρεια Θεσσαλίας ,αφού ο Βόλος , η Λάρισα και η Καρδίτσα προηγήθηκαν κατά τουλάχιστον μία δεκαετία !

Η Δ/νση Δθμιας Εκπ/σης Τρικάλων το στελέχωσε με Ε.Δ.Π, ΕΕΠ και ΕΒΠ κατά το μέτρο των δυνατοτήτων της. Τρικαλινοί επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν άμεσα σε εκκλήσεις συναδέλφων και παρείχαν Η/Υ στα πλαίσια της εταιρικής τους υπευθυνότητας .

Ο Δήμος Τρικάλων, ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου, παραδόξως παραμένει εκκωφαντικά άφαντος!!!.

Το σχολείο προσπαθεί να λειτουργήσει με ένα μεταχειρισμένο ( πολλές φορές χαλασμένο ) φωτοτυπικό μηχάνημα , το οποίο μας ήρθε πέρυσι 1 εβδομάδα πριν τις τελικές εξετάσεις .

Για τον τομέα Γεωπονίας που είναι απαραίτητο ένα θερμοκήπιο, εδέησαν μετά από ενάμιση χρόνο να τοποθετήσουν τον μεταλλικό σκελετό, αλλά μέχρις εκεί .

Οψόμεθα για την ολοκλήρωση του!! Από πέρυσι ζητήσαμε 2 παγκάκια και ένα αίθριο για να κάθονται οι μαθητές κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων , αλλά ..φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Τα σκουπίδια έξω από την αυλόπορτα του σχολείου(λογω ευπαθούς περιοχής αθιγγάνων) , αποτελούν εστία μόλυνσης.

Ευελπιστούμε οτι οι «Δημοτικοί άρχοντες» θα ευαισθητοποιηθούν έστω και την τελευταία στιγμή , διότι ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση ειδικά των μαθητών με αναπηρία, κρίνει τον πολιτισμό , όχι μόνο των πολιτών αλλά και της δημοτικής αρχής!!

Ιωάννης Παπαπολύκαρπος –Φυσικός Ειδικής Αγωγής Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης