"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.4 C
Trikala

Ο Θεός να βάλει το χέρι του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην πολιτική ότι γίνεται δεν προαναγγέλεται, αλλά και ότι δεν γίνεται ανακοινώνεται. Για την συγκεκριμένη περίπτωση, μετά το πολιτικό ρεπορτάζ της trikkipress, όπου ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ανακοίνωσε την κάθοδό του τρία χρόνια πριν από τις επόμενες εκλογές του 2023, γεννώνται τα παρακάτω πολλαπλά ερωτηματικά.

Ο νυν Περιφερειάρχης δεν εξήγησε στον απλό κοινό , αν θα είναι υποψήφιος με την στήριξη της Ν.Δ. το 2023 ή αν θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης, σε περίπτωση που είναι άλλος ο εκλεκτός της Ν.Δ. όπως εξάλλου διαφαίνεται να έχει το πρόκριμα ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Παπαστεργίου.

Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση στον Νομό Τρικάλων; Ο επόμενος μεγάλος γρίφος είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, που δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσει πιστά τον κ. Αγοραστό σ ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, αν θα μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αν θα κατέβει για Δήμαρχος Τρικκαίων ή αν θα παραμείνει Αντιπεριφερειάρχης αδειάζοντας τον κ. Αγοραστό για να συνεργαστεί με τον κ. Παπαστεργίου ως Περιφερειάρχη. [αποκλείεται , αλλά λέμε τώρα…]

Στην τελευταία περίπτωση ο κ. Παπαστεργίου, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, θα προτιμήσει να έχει τον Χρήστο Μιχαλάκη συνεργάτη του για τα Τρίκαλα – βρίσκονται στα μαχαίρια- ή θα επιλέξει κάποιον πολύ έμπιστο από την «οικογένεια» του Δήμου …..

Σε όλες τις περιπτώσεις ο κ. Παπαστεργίου ανακατεύει την τράπουλα δημιουργώντας μεγάλο πολιτικό πρόβλημα και ξεβολεύει τον παντοδύναμο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και χωρίς αντίπαλο κ. Αγοραστό δημιουργώντας έμμεσα καραμπόλα στον Χρήστο Μιχαλάκη πράγμα που σημαίνει ότι ο παντοκράτορας του Νομού Τρικάλων των 33.000 σταυρών, να οδηγείται σε προσωπικό πολιτικό λαβύρινθο άμεσα.

Αυτά είναι απλά καθημερινά προβλήματα ενός Περιφερειάρχη ενός Αντιπεριφερειάρχη και ενός Δημάρχου, τίποτα παραπάνω τίποτα το λιγότερο.

Δεν είναι ούτε η ύδρευση, ούτε η αποχέτευση, ούτε οι λακούβες και δρόμοι, ούτε οι πλατείες και η λαϊκή αγορά, αλλά ούτε και οι κόμβοι, το ξεχιόνισμα στα βουνά και στα λαγκάδια και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα στα ποτάμια.

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μην γραφεται ότι να ναι γιατί όσοι τα διαβάζουν γελάνε πολύ….Γράψε λοιπόν: Το 2023 ο Αγοραστός θα ναι κ πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ΝΔ, ο Παπαστεργίου υποψήφιος Δήμαρχος με την ΝΔ και ο Μιχαλάκης θα έχει εκλεγεί Βουλευτής της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης