"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Ο «Μύλος των Ξωτικών»… γεμίζει και τα ξενοδοχεία της Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιβεβαιώνεται φέτος – αυτήν την χρονική περίοδο – η τάση που υπήρξε και πέρυσι στα ξενοδοχεία της Λάρισας, καθώς σημειώνεται αυξημένη κίνηση επισκεπτών.

Αυτή η ροή αφίξεων, όμως, δεν έχει να κάνει με κάτι το ιδιαίτερο που γίνεται στην πόλη μας, αλλά συνδέεται ευθέως με τα γειτονικά Τρίκαλα και την κοσμοπλημμύρα που καταγράφεται χάρις στον εξαιρετικά επιτυχημένο «Μύλο των Ξωτικών».

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας Ειρήνη Παπαϊωάννου, με βάση και την παραπάνω τάση, σε δήλωσή της στη larissanet παρουσιάζει ως παράδειγμα προς μίμηση τα όσα λαμβάνουν χώρα στην γειτονική πόλη επισημαίνοντας πως «κατάφεραν ο Δήμος Τρικκαίων και όλοι οι φορείς να στήσουν, αλλά και να επικοινωνήσουν σωστά, τον Μύλο των Ξωτικών».

Η κ. Παπαϊωάννου, αναφερόμενη στις εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη της Λάρισας, τονίζει πως «αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους δημότες και δεν έχουν εξωστρέφεια». Πάντως, αποδίδει την συγκεκριμένη κατάσταση στο γεγονός πως έχει πέσει το βάρος στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. «Αυτό, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον επόμενο χρόνο θα πρέπει και εμείς να βρούμε τον μύθο μας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για ακόμη μία φορά η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων αναφέρεται στα πλεονεκτήματα που έχει η Λάρισα, σε τουριστικό επίπεδο: «Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλίας. Από τη Λάρισα μπορεί κάποιος να φτάσει στο Πήλιο, στη Λίμνη Πλαστήρα κ.α. Παράλληλα, η πόλη μας είναι πολύ φιλόξενη, έχει εξαιρετικές επιχειρήσεις, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.» «Έχουμε το… πακέτο. Δεν το αναδεικνύουμε» τονίζει η κ. Παπαϊωάννου.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης