"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Tον χάνουμε τον Σακκά….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Σακκάς  θα επισκεφτεί προσεχώς το Άγιο Όρος  για να εκπληρώσει ένα προεκλογικό τάμα.

Είχε τάξει στην Παναγιά μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Παπαστέργιου αν καταφέρει να ξεπαστρέψει  δεξιούς και σοσιαλιστές… ενδιαφερόμενους για το χρίσμα.

Η Παναγιά εισάκουσε την προσευχή του και ο δήμαρχος όχι μόνο τους ξεπάστρεψε αλλά πήρε και 60τακατό στις εκλογές.

Ξεπάστρεψε Νικολέτα Μπρουζούκη , Νίκο Λέγκα, Χρύσα Ντιντή, Γιώργο Ηλιάδη, Αχιλλέα Οικονόμου, Γιώργο Βλαχογιάννη, Δημήτρη Παπαθανασίου , Παρθένη Δημήτρη, Βλαχογιάννη Γιώργο, Μπετσιμέα Στέλιο και Παρδάλη Κώστα.

Η αλήθεια είναι ότι το Περιβόλι της Παναγιάς είναι ένας προορισμός για ψαγμένους και πνευματικούς ανθρώπους και προφανώς ο δήμαρχος διαθέτει και αυτά τα χαρακτηριστικά.

Είναι ένας πνευματικός τόπος, ένας χώρος ψυχικής ανάτασης, ένα περιβάλλον κατάλληλο για σκέψη και περισυλλογή, εικόνες και παραστάσεις που θα χρειαστεί ο κύριος Νίκος για την πορεία του ως Δήμαρχος.

Μπράβο  για την επιλογή του, θα γαληνεύσει η σκέψη του και η ψυχή του.

Θα επιστρέψει ανανεωμένος, με κάθαρση ψυχής και σώματος και με πολλές ευχές σίγουρα για τη θητεία και για το έργο του.

Δήμαρχε σε περιμένουμε πάλι πίσω.

Μην ξεχαστείς ή ενθουσιαστείς από το παραδεισένιο περιβάλλον και μείνεις εκεί… θα πηδηχτούμε απ΄ το παράθυρο εδώ στα Τρίκαλα !!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Σακκάς είναι η μετεμψύχωση του Χάρι Πότερ.. σύντομα θα αρχίσει τα μαγικά του . πλατείες θα κτίζονται μέσα σε μια βραδιά, γέφυρες θα γκρεμίζονται με ένα άγγιγμα με το μαγικό ραβδί του και δρόμοι θα ασφαλτοστρώνονται με ένα βλέμμα του..λίγη υπομονή και η πόλη θα γίνει αγνώριστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης