"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.1 C
Trikala

Πάρε το δαχτυλίδι μου …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο στρατηγός του πολιτικού γραφείου Θανάση Λιούτα, στρατάρχης της ομάδας Παπαστεργίου και πολύπειρος που εμπνέει σεβασμό, Κίτσος Αναστασίου, μπορεί να παίξει πολύ εύκολα τον ρόλο του συνδετικού κρίκου στην περίπτωση που ο Δήμαρχος μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο απόλυτος έλεγχος του Δήμου Τρικκαίων από τον σημερινό Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου, σε συνδυασμό με την απόλυτη στήριξη του Βουλευτή κ. Λιούτα και των λοχαγών του δημοτικών συμβούλων (Παναγιώτου, Καταβούτα, Πούλιου) υπό τις κατευθύνσεις του στρατηγού και Προέδρου της ΔΕΥΑΤ, συνθέτουν ένα νέο τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης.

Ο Βουλευτής κ. Λιούτας (σε απόσταση αναπνοής από την κ. Παπακώστα, 12 ψήφοι διαφορά) ως ο πιο αποτελεσματικός και μεθοδικός στα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι γνωστό τοις πάσι ότι συνέβαλε καθοριστικά για να εκλέξει τους Δημάρχους Τρικκαίων, Πύλης, Φαρκαδόνας (Παπαστεργίου, Μαράβα, Σακελλαρίου).

Αυτό αποδεικνύει ότι γνωρίζει άριστα τον τρόπο εκλογής πολύ στενών του φίλων, καθώς έχει άνετα την δυνατότητα και τις ικανότητες για να το καταφέρει και ο ίδιος στο νέο «μετερίζι» του Δημάρχου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα Ταμήλου-Παπαστεργίου που ο πρώτος παρέδωσε το δαχτυλίδι διαδοχής στον δεύτερο και στην συνέχεια με την βουλευτική έδρα επηρέασε τον συνδυασμό του να στηρίξει σύσσωμα τον κ. Παπαστεργίου.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ εύκολα αντιληπτό ότι, επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται ο Δήμαρχος έχει την δυνατότητα να μεταπηδήσει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., σε απόλυτη συνεννόηση με τον κ. Λιούτα.

Η απόδειξη είναι τα αμέτρητα κοινά στοιχεία που ενώνουν τον Δήμαρχο με τον Βουλευτή, σε σχέση με τα ελάχιστα και σχεδόν ανύπαρκτα από εκείνα που τους χωρίζουν με κοινό παρονομαστή και εγγυητή τον πρώην υφυπουργό Ν. Λέγκα.

Μια ακόμη παράμετρος που επιβεβαιώνει τα παραπάνω δεδομένα είναι ότι υπάρχει χώρος στον Δήμο Τρικκαίων για τον εκλεκτό του κ. Παπαστεργίου, αφού ο Χρήστος Μιχαλάκης, δεν έχει ιστορικά καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο με αποτέλεσμα να έχει απορρίψει το 2014 και το 2019 τον Δήμο, δείχνοντας τις πραγματικά φιλόδοξες πολιτικές προτιμήσεις στο μέλλον.

Σήμερα για την κοινή γνώμη φαντάζει σενάριο εξωπραγματικό. Όταν στο επόμενο χρονικό διάστημα τα κομμάτια του παζλ θα σχηματίζουν με τα παραπάνω δεδομένα την τελική μορφή υποψηφιοτήτων θα είναι πια αργά για το εκλογικό σώμα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αν είναι παραφουσκωμένοι έχουν την…δυνατότητα, να «παράγουν» πολιτική προς όφελος του λαού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης