"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Πάτερ Γεώργιος Γραδούλας : Πόσο σανό ακόμα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δηλαδή για να καταλάβω… ο Πρωθυπουργός χθες βράδυ έγραψε στο twitter 22:43 την απόφασή του να κλείσουν όλοι οι λατρευτικοί χώροι… Το ΦΕΚ τ. Β΄ 872 με ημερομηνία 16.3.2020 πότε πρόλαβε να εκτυπωθεί;; Πότε η Κεραμέως και ο Κικίλιας βρέθηκαν και πήραν την Κοινή Υπουργική απόφαση;;; Πότε την καθαρόγραψαν; Πότε πήγαν οι υπάλληλοι του Εθνικού Τυπογραφείου και την τύπωσαν; Όλα αυτά έγιναν από 10:43 έως 23:59 χθες βράδυ; Ρε πόσο σανό ακόμα… πόσο δηλαδή; Τις Κυριακές οι Εκκλησίες κλειστές και τα σούπερ μάρκετ ανοιχτά 7 π.μ. έως 10 μ.μ. Για να νικήσουμε τον κωρονοϊό!!! Τι δεν καταλαβαίνει;;;;

[αλιευθέν από το διαδίκτυο ]

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΕΚ 872/16-3-2020 Αριθμ. 2867/Υ1
    «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για το χρονικό διάστημα από 16.3.2020 έως 30.3.2020»

  2. Ντροπή για το ανθρώπινο είδος είστε και οι πλειοψηφία των ιερέων όλων των θρησκειών και οι κυβερνώντες γιατί δεν θέλετε να χάσετε την εξουσία και τα χρήματα ! Μιλάμε για πανδημία και απώλεια ζωής !

  3. Τους ψηφίσαμε και ειδικά εσείς, όλους αυτούς όμως,πατήρ(sic μου).Εεεε; Εεεε;Ναι,για την …Μακεδονία,σας αντελήβην(ξανά sic μου,ο Νίκος Φέρμας πταίει).
    Υ.Γ.Σύντροφε Κιμ,πάτα το κόκκινο κουμπί αγόρι μου,πάτα το.Τι σήμερα,τι αύριο,τι τώρα;

  4. Ας μην ευτελίζομαι τα δόγματα και τους λειτουργούς που έχουν “δέσμευση”. Η εναρμόνιση έγινε άλλωστε οι “κοσμικοί” χρόνοι δεν συγχρονίζονται με τους χρόνους της Εκκλησίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης