"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

30 C
Trikala

Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος – Κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας άφησε τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesianews.gr ο Πρόεδρος της ΕΒΟΛ αντιμετώπιζε ένα σοβαρό αιμοτολογικό πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε εισαχθεί κι άλλες φορές για παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό. Τελευταία φορά εισήχθη στις 15 Μαρτίου, καθώς είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 78χρονος πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, δεν τα κατάφερε και κατέληξε τα μεσάνυχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στην κλινική covid όπου και νοσηλευόταν.

Ο Νικήτος Πρίντζος ήταν αδελφός του γιατρού και π. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Πρίντζου, με καταγωγή από το Αερινό Μαγνησίας, εργάστηκε ως υπάλληλος στη ΔΕΗ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον αδελφό του με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία δημιουργώντας χοιροτροφική μονάδα, ενώ προχώρησαν και στο άνοιγμα καταστημάτων  πώλησης κρέατος.

Λάτρης του ποδοσφαίρου, είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ήταν Πρόεδρος της ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ και εν συνεχεία Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου από το 2000 έως σήμερα. Αντιπρόσωπος της Π.Α.Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. από το 2000 μέχρι σήμερα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από 20/06/2013 έως σήμερα. Είχε διατελέσει, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αερινού Μαγνησίας το διάστημα 1985-2002, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων το διάστημα 1985-2000, μέλος του Δ.Σ. του ΟΓΑ από 12/05/2013 έως 8/8/2015 και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας από το 2008 έως το 2014.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης