"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34 C
Trikala

Πήλιο: Ξεχειλίζει η οργή στις τάξεις των επιχειρηματιών του τουρισμού – Για ποιους λόγους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεχειλίζει η οργή στις τάξεις των επιχειρηματιών του τουρισμού και στη Μαγνήσια.Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιδιοκτήτρια ξενώνα στη Πορταριά Πηλίου Ελένη Καραΐσκου αναφέρει ότι ενώ η κυβέρνηση τον Φεβρουάριο είχε ανακοινώσει πως δρομολογείται η κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή της διάταξης που αφορά τόσο το ειδικό σχήμα στήριξης των επιχειρήσεων, όσο και το σχήμα της άυλης ψηφιακής κάρτας για την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας, το Thessaly Pass, μέχρι και σήμερα η διάταξη αυτή αγνοείται με τους επαγγελματίες του τουρισμού να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.

Τι αναφέρει στην ανάρτηση της η γνωστή επαγγελματίας του τουρισμού: Εμείς όλοι οι μικροί, οι ασήμαντοι στα νούμερα του τουρισμού των εκατομμυρίων αφίξεων, εμείς της χερσαίας Ελλάδας του ορεινού τουρισμού, του τουρισμού των 12 μηνών,εμείς που μας στηρίζουν  κατά το πλείστο οι Έλληνες  και επισκέπτες άλλων χωρών που ψάχνουν τη μυστική Ελλάδα να ξέρετε ότι είμαστε εμείς που κρατάμε ζωντανά τα χωριά μας.

Εμείς λοιπόν προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατηθούμε, κάποιοι όμως δυστυχώς δεν αντέχουν να είναι ανοιχτές οι επιχειρήσεις  και τα ξενοδοχεία all year με αποτέλεσμα να ακολουθεί ο μαρασμός.Υπέρ τουρισμός σε πολλές περιοχές, τουρισμός δυο ταχυτήτων, ελληνική φιλοξενία, αυθεντικότητα και πολλά ακόμη, αλλά όλα μαζί συνυπάρχουν στην Ελλάδα του σήμερα.Εμείς που περιμένουμε ακόμη το Thessalypass ή το Pelionpass από τον προηγούμενο καταστροφικό Σεπτέμβρη.

Υποδομές και προσβασιμότητα σε οδικό δίκτυο και αεροδρόμιο είναι αυτά που εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε για να τα βελτιώσουμε! Μπορούν όμως κάποιοι άλλοι, όλοι εσείς της δημόσιας διοίκησης αρκεί να υπάρξει η ανάλογη βούληση!

Εμείς κάνουμε τα καλύτερα για τους επισκέπτες μας αλλά περιμένουμε να ενεργήσουν και οι διοικούντες με την ανάλογη βαρύτητα.Εμείς που είμαστε μικροί αλλά είμαστε πολλοί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης