"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Παπαστεργίου για τον Αγοραστό : «όταν δεν μοιράζει το Άγιο Φως ας καθίσει να δει τι φταίει για το ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού [ εδώ ] . Ο δήμαρχος Τρικκαίων μιλώντας στη Ράδιο Λέσχη 97,6 τόνισε “ο κ. Αγοραστός έχει προβλήματα συμπεριφοράς. Δεν φταίνε οι Δήμοι για την καθυστέρηση των έργων ” και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ” κ. Αγοραστός όταν δεν μοιράζει το Άγιο Φως ας καθίσει να δει τι φταίει για το ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία”.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς εδώ στα έξυπνα Τρίκαλα θα βάζαμε το λεωφορείο ? χωρίς οδηγό να περνά και να μοιράζει το Άγιο Φως σε όλα τα δεξιά τζάκια των Τρικάλων, δεν θα περιμέναμε κανένα νεοφώτιστο Περιφερειάρχη!

  2. Ξέρουν καλά και οι δύο πως δύο υπουργοί από τη Θεσσαλία είναι πολλοί σε οποιαδήποτε μελλοντική δεξιά κυβέρνηση. Έτσι προσπαθούνε να σβήσει ο ένας τον άλλο από το χάρτη των υποψήφιων για υπουργοποίηση. Έλα όμως που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

  3. Γλίτωσε ο Μαράβας από την κριτική του Περιφερειάρχη , ήρθε η σειρά του Παπαστεργίου να δεχτεί τα βέλη του. Τα ψωμιά του στο νομό Τρικάλων τελειώνουν για αυτό γκρεμίζει τις γέφυρες και παράπλευρη απώλεια ο Αντιπεριφεριάρχης που πνίγεται στα δεξιά λασπόνερα όσο δεν αποστασιοποιείται από τον Περιφερειάρχη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης