"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Περίπατος ή ντέρμπυ οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Τρικάλων ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακατεύεται η τράπουλα για τις εκλογές της ΝΟΔΕ Τρικάλων με τον Μιχάλη Μπαγιώτη και τον Νίκο Μουζακιάρη να “ακονίζουν τα μαχαίρια τους ” ενόψει της τελικής αναμέτρησης .

Δυο τα στρατόπεδα το ένα στη Φαρκαδόνα και το άλλο στα Τρίκαλα … και τις τελευταίες ημέρες γίνονται διάφορες διεργασίες και επαφές μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. .

Στελέχη προσπαθούν να προσεταιριστούν κάποια πολιτικά στελέχη τα οποία έχουν πολιτική δύναμη στο νομό ώστε να στηρίξουν το δικό τους υποψήφιο .

O Μιχάλης Μπαγιώτης – υπάλληλος του ΟΣΕ και Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας – έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στο πολιτικό σκηνικό τις τελευταίες ημέρες , διεκδικεί – και έτσι είναι –  τον τίτλο του Τρικαλινού που από την πρώτη στιγμή στήριξε την υποψηφιότητα του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη .

 Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης αρχικά είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα και στον δεύτερο γύρο στήριξε Μητσοτάκη .

 Η νέα προεκλογική «μάχη» ξεκίνησε και θέση παίρνουν τα πολιτικά γραφεία με τις πληροφορίες να θέλουν τον Μιχάλη Ταμήλο και τον Θανάση Λιούτα να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Μουζακιάρη.

Με  τον Μιχάλη Μπαγιώτη είναι ο Θεοδωρος Σκρέκας , ο Ηλίας Βλαχογιάννης , ο Χρήστος Μιχαλάκης τηρεί διακριτική στάση έναντι των δύο ενώ το περιβάλλον του στηρίζει με τα “μπούνια” Μπαγιώτη , άγνωστο τι θα πράξει ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Καλή τύχη σε όλους !!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης