"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

“Πιστολιά” στους ήρωες νοσοκομειακούς γιατρούς – Απλήρωτες οι δεδουλευμένες εφημερίες covid 

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη η αναστάτωση στο Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων και τα κέντρα υγείας του νομού καθώς η απληρωσια σε πρόσθετες εφημερίες για τα covid φτάνει τους 10 μήνες με τους γιατρούς να τονίζουν πως η κοροϊδία έχει και όρια.

Οι παθολόγοι, οι γενικοί ιατροί οι πνευμονολόγοι, οι αναισθησιολόγοι, οι εντατικολόγοι που δουλεύουν στα τμήματα και τις κλινικές covid , από τον περασμένο Δεκέμβρη δεν έχουν πάρει ούτε μισό ευρώ από την «πολυδιαφημισμένη» πρόσθετη αποζημίωση.

Στα Τρίκαλα οι γιατροί ανέρχονται στους 32 και ο καθένας κατά μέσο όρο δικαιούται περίπου 7.000 ευρώ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πού να βρεθούν τα φράγκα για σας βρε κορόιδα;Ενα μύριο γιούρο σε δύο χρόνια ο Πάτσης για νομικές συμβουλές αέρα-πατέρα στα ΕΛΤΑ.Εσείς τζάμπα δουλειά και ο άλλος τζάμπα λεφτά.ΠΑΤΣΗσατε.

  2. Δυστυχώς το Υπουργείο Υγείας ,αλλά και η 5 ΥΠΕ,για ακόμη μια φορά δείχνει αναξιοπιστία και εμπαίζει τους νοσοκομειακούς γιατρούς..αφου λοιπόν τους υποχρέωσε να κάνουν επιπλέον εφημερίες ξεπερνώντας τα όρια τους, στο τέλος τους άφησε απλήρωτους.. το μόνο που έκανε η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας,ήτανε να τακτοποιήσει τα ανεγκέφαλα παιδιά του κομματικού σωλήνα σε διευθυντικές και αρχηγικές Θέσεις..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης