"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Προς πώληση αντί 750.000 € βγαίνει το Athletic Park Καρακούση στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έναντι του ποσού των 750.000 € πωλείται ένα από τα μεγαλύτερα και πλήρως εξοπλισμένα αθλητικά πάρκα της χώρας.
Το Athletic Park Καρακούση βρίσκεται επί της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας και δημιουργήθηκε ως πρότυπο αντιστοίχων της χώρας, το 2002. Εκτείνεται σε 24 στρέμματα διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου (8Χ8 και 5Χ5), με αποδυτήρια, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, beach βόλεϊ, beach soccer, πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο γυμναστήριο 400 τ.μ., χώρο αποδυτηρίων για το γυμναστήριο, 2 χαμάμ, 2 σάουνες, υδρομασάζ, πισίνες εμβαδού 330 τ.μ., καφετέρια, κατάστημα αθλητικών ειδών, πολλούς βοηθητικούς χώρους, κήπους και περιμετρικά στίβο για τζόκινγκ.
Το Athletic Park Καρακούση κυριαρχεί στα Τρίκαλα και στην ευρύτερη περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρα από τη φιλοξενία αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει και κοινωνικές εκδηλώσεις στους χώρους του.

Τη διαχείριση της πώλησης έχει αναλάβει η SOLVENSIS (τηλ. 2431022358).
ΑΞΙΖΕΙ: Η οικογένεια Καρακούση συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του συγκροτήματος και αυτό το καλοκαίρι και έως ότου βρεθεί νέος επενδυτής. Λειτουργούν κανονικά τα πάντα (γήπεδα, γυμναστήρια και σύντομα και οι πισίνες) και καθημερινά εκατοντάδες Τρικαλινοί αθλούνται εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης