"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Προς το παρόν αναστολή παίρνει η υπομονή μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε για όλους τους κατηγορούμενους αναστολή εκτός του Ρουπακιά,  που δεν την δικαιούται έτσι κι αλλιώς, επειδή “η Χρυσή Αυγή έκλεισε τα γραφεία της, άρα τα μέλη της δεν θα τελέσουν άλλες αξιόποινες πράξεις”. Oι άνθρωποι που χτυπήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν από τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση έμαθαν πως “από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι θα τελέσουν νέα εγκλήματα”.

Από την άλλη πλευρά ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος Βαγγέλης που κρατήθηκε τέσσερα μερόνυχτα στη ΓΑΔΑ αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κακουργήματα επειδή ήθελε να συμμετάσχει στο μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη. Τα παιδιά απαιτούν ένα ασφαλές και σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα. Όμως η κράτηση χωρίς σοβαρό λόγο ενός 14χρονου μαθητή για τέσσερις μέρες στη ΓΑΔΑ, είναι ένα μήνυμα προς τα παιδιά που διεκδικούν.

Όλα αυτά νομοτελειακά έχουν οδηγήσει τους πολίτες να μην έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

 Ο Μάνος Χατζιδάκις είχε τονίσει “Φτιάξε ελεύθερους ανθρώπους, για να έχεις ελεύθερο χώρο”.

Κώστας Κωστούλας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν τελικά θα το δούμε και αυτό…..έξω αυτά τα αποβράσματα που ωσάν κοτούλες εκλιπαρούσαν με μαμάδες γιαγιάδες και κάθε μέσον…..Και μια Εισαγγελευς απογοήτευση!!!Λυπάμαι για την Πατρίδα μου!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης