"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Πόσα χρόνια θέλει για να γίνει η πλατεία;

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν, και ο εργολάβος εντατικοποίησε τις εργασίες του, το έργο φαίνεται να έχει αρκετό δρόμο όχι μόνο  για την ολοκλήρωσή του, αλλά και για την τήρηση της τμηματικής προθεσμίας που υιοθέτησε η δημοτική αρχή η οποία και προσπάθησε μετά την νέα επίσκεψη του δημάρχου Ν. Σακκά στο εργοτάξιο να «χρυσώσει το χάπι»

Τώρα η δημοτική αρχή ανακάλυψε ότι είναι επικίνδυνο να παραδοθεί το 50% της πλατείας στους πεζούς, ενώ παράλληλα  επιχείρησε να διασκεδάσει το ποσοστό ολοκλήρωσης της αναφέροντας ότι «δεν έχει σημασία αν σήμερα είμαστε στο 50% η στο 30%… σημασία έχει ότι ο εργολάβος πλέον δουλεύει και μάλιστα εντατικά»

Έτσι η παράδοση ενός ολοκληρωμένου τμήματος της πλατείας(50%) φαίνεται να πάει περίπατο, και δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού όλα τα τμήματα της πλατείας παραπέμπουν σε εικόνα ημιτελών και βομβαρδισμένων οχυρωματικών έργων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δικαιώνεται ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γ. Καταβούτας  ο οποίος ευθέως είχε αμφισβητήσει τη δυνατότητα παράδοσης του 50% της πλατείας στους χρήστες της μέχρι στο τέλος της χρονιάς (εννοείται το 2023), ενώ καθημερινά φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από τα δρώμενα

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη, είναι δυνατόν να λέμε να παραδωθεί η μισή πλατεία και η άλλη μισή θα είναι εργοτάξιο?
    Ποιος θα πάει για βόλτα δηλαδή να περάσει καλά σε χώρο που θα είναι ουσιαστικα ανέτοιμος και ανασφαλής?

  2. Ας τα βρούνε μεταξύ τους για το πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία και μετά ας κάνουνε τις ανακοινώσεις και ας βγάλουν και τις φωτογραφίες τους…
    Μισές δουλειές, βομβαρδισμένο τοπίο, μεγάλες δηλώσεις και στο τέλος το απόλυτο τίποτα.
    Υπάρχουν και οι προθεσμίες γενικά και οι ρήτρες και οι ποινές….για να δούμε εκτός από τους επαγγελματίες της γύρω περιοχής ποιος αλλος θα πληρώσει το μάρμαρο?

  3. Εγώ πάντως εργολάβο που να παραδίνει μισό σπίτι ή τρία δωμάτια από τα έξι , δεν έχω ακούσει να υπάρχει…και να λέει κιόλας μπείτε να μείνετε και τα υπόλοιπα δωμάτια σε δύο χρόνια….
    Να πω κι άλλα παράλογα?
    Δεν υπάρχουμε….το τερματίζουμε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης