"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Πότε καταβάλλονται αποζημιώσεις σε πλημμυροπαθείς και πυρόπληκτους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε ότι προχωρά σταδιακά στην καταβολή αποζημιώσεων ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 10/11/2023 καταβλήθηκε ποσό ύψους 1.540.608,00 € αποζημίωσης ειδικού σκοπού για συνολικά 4.528 πληρωμές:

  • στους δικαιούχους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού που αντιστοιχεί για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023
  • στους δικαιούχους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Σεπτέμβριο 2023.

Επιπλέον, την Παρασκευή 17/11/2023, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προγραμματίζει πληρωμή των δικαιούχων αποζημίωσης ειδικού σκοπού εργαζόμενων επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές & πλημμύρες, για τον μήνα Οκτώβριο, ύψους 957.216,00 ευρώ για συνολικά 2.153 πληρωμές δικαιούχων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κράτος μπουρδελο στην κυριολεξία όμως!Βασικά προσβάλλουμε κ τα μπουρδελα με την παραπάνω φράση τουλάχιστον αυτά έχουν κ μια σειρά!Οι πλημμυροπαθείς περιμένουν ακόμα μετά από 2μιση μήνες 5 ψωροδεκαρες κ είναι στο έλεος του θεού.Λεφτα Ούτε οι μισοί δεν πήραν ακόμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης