"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.6 C
Trikala

Πώς η ΝΔ διέψευσε τον εαυτό της

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΝΔ, για την ακρίβεια η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, είχε μια δυνατότητα να μη γνωρίζει τι συνέβαινε. Αυτό φαίνεται από τις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν με διαφορά μιας ημέρας. Το Σάββατο ήταν όλα καλά, την Κυριακή έφταιγε απλώς η εταιρία. Και γιατί; Γιατί, λέει, δεν τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Αν δεν τις τήρησε, πώς ήταν όλα καλά;
Διαβάστε τι έλεγε η ΚΕΦΕ το Σάββατο:

«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία και είναι όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Μέτα από μια δίμηνη διαδικασία εντατικής προεργασίας, εξαντλητικού αλλά γόνιμου διαλόγου αλλά και απόλυτης τήρησης του Καταστατικού του κόμματος, τα μέλη της ΚΕΦΕ με άψογη συνεργασία συνέβαλαν αποφασιστικά και με άμεσο τρόπο στην αντιμετώπιση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που ανέκυψαν. Η ΚΕΦΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Νέας Δημοκρατίας και όσους βοήθησαν προκειμένου να έλθει σε πέρας το μεγάλο οργανωτικό εγχείρημα της εκλογής Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».
Τι είπε όμως την Κυριακή, μετά το απίστευτο φιάσκο;

«Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται».

Αρα, ποιος είχε ανοιχτά ζητήματα; Και ποιος δεν τα έδωσε σημασία;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης