"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Σάλος με τον ΛΙΑΓΚΑ και τον ΑΔΩΝΙ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι η εταιρεία που επισκέφτηκε ο Άδωνις και ο CEO απειλούσε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΝΔ; Πρόκειται για την εταιρεία NOS Insurance της οικογένειας “ΛΙΑΓΚΑ”. Λόγω της δημοσιοποίησης του video προκλήθηκε φυσικά σάλος και το αποτύπωμα στη δημόσια σφαίρα ήταν τόσο μεγάλο που ο ίδιος ο Υπουργός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε “διορθωτική” ανάρτηση στην οποία μάς πληροφορούσε ότι ο κ. Λιάγκας έκανε πλάκα.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό είναι το μισό video. Στο άλλο μισό, ο Άδωνις αντιδρά αμέσως στην απαράδεκτη δήλωση και όχι “μετά από αντιδράσεις”…

    • Ο πονηρός (έτσι τουλάχιστον νομίζει) σχολιαστής, που εμπλέκεται με τα …δικαιώματα, προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του αναγνώστη από το κεντρικό θέμα της είδησης, που ξεφτιλίζει την κοινωνία μας εν γένει.
      Γιόζεφ ζεις, εσύ τους οδηγείς…

    • Αυτοί είναι οι θιασώτες Άδωνι, οι μεγαλοτσοφλικάδες της φάπας, της λαμογιάς και του «έχω κολλητό τον υπουργό εγώ ρε». Πραγματική παράσταση όμως…

  2. Ψ0φ0ς σε όλους αυτούς τους πολιτικούς που γνώριζαν, καθώς και υπεύθυνους εταιρειών και τους μεγαλοκαρχαρίες που γνώριζαν για τις ελλείψεις όλα αυτά τα χρόνια – τουλάχιστον από το 2000 – σε ηλεκτρονικά συστήματα αυτόματα και ειδικές φωτοσημάνσεις στον ελληνικό σιδηρόδρομο, καθώς και στα γνωστά σε όλους μας πληρωμένα ΜΜΕ, που συνεχίζουν με τις συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων λόγω επικείμενων εκλογών. Οι εκλογές μάς μάραναν…Λες και δεν είναι όλοι τους τα ίδια σκ@τ@…Μακάρι να γινόταν να τους μαζέψουν όλους μαζί σε ένα αεροσκάφος αυτούς που έχουν συμβάλει σε όλες τις ελλείψεις της ΤΡΕΝΟΣΕ, και να πάνε να το ρίξουν υπεύθυνοι του πύργου ελέγχου – με συστήματα αυτόματου ελέγχου κι αυτόματο πιλότο – σε ένα βουνό των Άνδεων με χιόνι και πάγο, και να μην επιβίωνε κανείς τους. Ο σταθμάρχης είναι πολύ πιθανό να ζητούσε πάντα πολιτικό ρουσφέτι, όπως κάνουν πολλοί γλείφτ€ς της τωρινής, της προηγούμενης, παραπροηγούμενης – και πάει λέγοντας – κυβέρνησης. Όταν τα κριτήρια πρόσληψης είναι κομματικά, κι όχι οι ικανότητες και οι γνώσεις και σπουδές, αυτά τα δυστυχήματα θα βλέπουμε όλοι και θα απορούμε – όχι όλοι – αποσβολωμένοι, καθώς – εκτός από άτομα μέσης ηλικίας – οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν κάτω των 25 ετών, δηλαδή δεν είχαν ζήσει ούτε το 1/3 ή 1/4 των ετών που κατά μέσο όρο ζει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…Για όσους είναι κομματόσκυλα άγρια για χρόνια, ξέρουμε πως δεν θα αλλάξουν νοοτροπία. Οι υπόλοιποι να σκέφτονται αυτού του είδους τα δυστυχήματα και να τα θυμούνται, όταν πάνε πάνω από τις κάλπες. Να σκέφτονται για ποιον λόγο μπαίνουν όλοι αυτοί στο ΚΥΝΟ-βούλιο…και να μην πιστεύουν κανέναν. Τους έχετε δει τόσα χρόνια και βλέπετε και αυτά τα δυστυχήματα, βλέπετε εργοδότες και CEO όπως είναι αυτό το απόρριμμα στο βίντεο κλπ. Τον Άδωνη τον ξέρετε καλύτερα. Βλέπετε και τους εργοδότες αυτούς…Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι οι πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και παρδαλοί είναι αυτοί που είναι;

    Οποίος θέλει να επισημάνει ή να σχολιάσει κάτι επί του σχολίου μου, να το κάνει αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό του, κι όχι ανώνυμα ή με ψευδώνυμα ή απλά ονόματα τύπου “Γιώργος”, “Τάκης” κλπ. Δεν απαντώ σε ανώνυμους.

  3. βλεποντας και ακουγοντας ολα αυτα,,,, θελουμε για τα παιδια μας να πληρωνουμε για πτυχια αγγλικων απο το δημοτικο, να κανουμε ιδιαιτερα στο γυμνασιο,ακομα περισσοτερα στο λυκειο, να δωσουμε και να δωσουν πανελληνιες .να εχουμε στη μπάντα καμμια 50αρια ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ χιλαδες ευρω για να παρουν πτυχιο και να ερχεται ο καθε …… να τα απειλει το λιγοτερο κ να τα πιανει κ τον κ0Lo το χειροτερο…. ,ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ φτιάξαμε ,τετοιους ανθρωπους θεωρουμε προτυπα …..καλά μας κάνουν λοιπόν.

  4. Λιάγκας:”δεν είμαι δημοκρατικός και το έχω αποδείξει,αλλά είμαι δίκαιος..”τι λέει το άτομο?πως γίνεται αυτό?η απόλυτη ξεφτίλα ενός αυταρχικού,εργοδότη που ξεπληρώνει γραμμάτια απέναντι στα αφεντικά του…οι Τρικαλινοί πολίτες έχουν μνήμη και ας μην τους υποτιμάνε..έφτασε δε ο Άδωνις Γεωργιάδης να του κάνει μαθήματα δημοκρατίας..αυτό από μόνο του λέει πολλά..

  5. Προς τους 10 προλαλήσαντες.
    Δηλαδή βρέθηκε και ένα παλικάρι και είπε αυτό που αισθάνεται με παρρησία και πέσατε να τον φάτε; Όλοι οι άλλοι που δηλώνουν Δημοκρατικοί, είναι; Π.χ. αυτοί που χειρίζονται (διότι κάποιος πρέπει να το κάνει, για …απόσβεση) το Predator είναι; Αυτοί που ”καθαρίζουν” ενοχλητικούς δημοσιογράφους είναι; Ο τυχαίως παρευρισκόμενος υπουργός, παρά την διόρθωση, είναι; Κλπ, κλπ.
    Υ.Γ.1. Τουλάχιστον αυτός δήλωσε δίκαιος …αντι- δημοκράτης. Οι άλλοι, ποτέ.
    Υ.Γ. Εσείς πόσα παλικάρια γνωρίζετε, που δεν είναι δημοκράτες;

    • Συμφωνώ κι επαυξάνω. Βρίθει η ελληνική πραγματικότητα από τέτοια…”παλληκάρια”, που στην πλειοψηφία τους δεν φανερώνονται τοιουτοτρόπως, αλλά θέλουν να δείχνουν δημοκράτες. Επίσης, ένας τέτοιος – παρεμφερής – λόγος είναι που με απωθούν κάποιοι – δυστυχώς πολλοί – από το να ψηφίσω Κομμουνιστικό (ή κομουνιστικό, αν χρησιμοποιείς στα λατινικά-ισπανικά-ιταλικά …común) Κόμμα Ελλάδος. Έχουν κάνει πολλά στελέχη του παλιότερα, έχουν θέσει στο περιθώριο κι έχουν προδώσει πραγματικούς αριστερούς, θέλουν να οικειοποιούνται/σφετερίζονται πορείες που θέλει να κάνει ο λαός με τις δικές του σημαίες και πανό, δίχως συγκεκριμένης παρατάξεως κλπ…Επιπροσθέτως, δεν είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν να ενταχθούν στο κόμμα για εξυπηρέτηση συμφερόντων ατομικών, μέσω του κινήματος. Δεν διαφωνώ ότι βρίσκει κάποιος και πραγματικούς κομμουνιστές, που πιστεύουν σε αυτή την ιδεολογία και στην πραγματική πάλη των τάξεων, και πολλές φορές τίθενται στο περιθώριο κι εκτός παρατάξεως, ή – αντιστοίχως – βρίσκεις σε κάποια άλλα κινήματα πραγματικούς δημοκράτες. Όταν βλέπεις συγκεκριμένη στάση σε διάφορα ζητήματα κάποιων…ψευτοαριστερών, τους απεχθάνεσαι και τους θεωρείς χειρότερους από τους γαλάζιους, πολλές φορές, επειδή τους δεύτερους τούς ξέρεις τι είναι, ενώ οι πρώτοι θεωρούν ιδεολόγους τούς εαυτούς τους, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ενταχθεί για εξυπηρέτηση συμφερόντων τους. Όσον αφορά τους νεοφιλελεύθερους όπως ο συγκεκριμένος στο βίντεο, δεν έπεσα να φάω αυτόν στο σχόλιό μου…αλλά θέλω να είμαι δηκτικός απέναντι στη νοοτροπία που έχει ο μέσος ψηφοφόρος, που με την ψήφο του δίνει το δικαίωμα να σχηματίζονται αυτές οι ανισορροπίες στην κοινωνία, οπότε ο κάθε εφάμιλλος αυτού του βρ0μύλ0υ μπορεί να λέει – και κυρίως να κάνει – ό,τι θέλει, με αποτελέσματα ακόμη και σαν αυτό των Τεμπών, το έσχατο δηλαδή όλων, το θάνατο παιδιών 20-25 ετών σε ένα δυστύχημα που η πολιτική τόσων ετών των κυβερνώντων οδήγησε σε αυτό. Για να μη μιλήσουμε και για το πρέντατορ, τη δολοφονία του δημοσιογράφου κλπ…

    • ΑΔΩΝΙΣ: “Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει τις χαμηλότερες προσφορές και έχει πάρει 29 συμβάσεις, ως μειοδότης από διάφορους Δήμους, και όχι από του Υπουργείο Ανάπτυξης. Η συνολική αξία των συμβάσεων αυτών είναι περίπου 100.000€, σε συνολικό τζίρο της εταιρίας άνω του 1.500.000€ δηλ οι συμβάσεις αυτές, δεν είναι ούτε το 10% του συνολικού της τζίρου.”

      • Όταν λοιπόν ΣΧΟΛΙΟ, έχεις τα 100 χιλιάρικα για …ψιλά, καλά κάνεις και δεν είσαι δημοκράτης.
        Επίσης: για να λες ότι δεν είμαι δημοκρατικός, πρέπει να γνωρίζεις τι είναι η δημοκρατία.

        • Η δήλωση του είναι πρόβλημα του. Τα 100Κ είναι η μεικτή αξία των συμβάσεων, μέσω μειοδοτικών προσφορών σε Δήμους, δηλαδή σιγά το κέρδος που έβγαλε.

  6. Θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια που εσύ μόνον δεν δίστασες να το δημοσιεύσεις. Όλοι οι άλλοι, ενώ το γνωρίζανε δεν τολμήσανε, για να μην δυσαρεστήσουν τους προστάτες του! Μπράβο σου!

  7. Οι αλήθειες τσούζουν πολύ, γι’ αυτό και δεν αναρτώνται όλα τα μηνύματα, ή αναρτώνται και κατόπιν διαγράφονται….Έτσι; Όταν θα πείτε το νερό νεράκι όπως σε άλλες χώρες του κόσμου, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης