"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Σάλος στο νοσοκομείο – Έντονη αμφισβήτηση του αποτελέσματος της εκλογής Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Τρικάλων.

Δύο ήταν οι υποψήφιοι , ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής Στέφανος Τσουρβάκας και ο Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Δημήτρης Πλατογιάννης.

Από την κάλπη νικητής ανεδείχθη ο Στέφανος Τσουρβάκας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημήτρη Πλατογιάννη , κάποια μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου δεν ψήφισαν με βάση τα επιστημονικά κριτήρια.

Σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους , διάφορες ομάδες πολιτικές και συνδικαλιστικές ενεπλάκησαν προκειμένου να επηρεάσουν τη διαμόρφωση του αποτελέσματος , όπως πάντα συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Δημήτρης Πλατογιάννης κατέθεσε σήμερα εξώδικο και τώρα ξεκινάει ο “Γολγοθάς’ του διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου ο οποίος καλείται να πάρει θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Βέβαια τον τελευταίο λόγο έχει ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ Σερέτης ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα ή αν θα ζητήσει την παροχή διευκρινήσεων για τις ενστάσεις που προέκυψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης