"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

”Σκοτώθηκαν” για τα πολιτικά στην Γιορτή Ελιάς στους Γόννους – Αποχώρησε ο Αγοραστός

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

el1

Τροπή που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πήρε η σημερινή εκδήλωση για την ”Γιορτή Ελιάς” στους Γόννους, καθώς είχαμε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ στην …διαμάχη μπλέχτηκε και ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας με τον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο να προσπαθεί να κάνει τον ”πυροσβέστη”.

Στιγμές απείρου κάλλους λοιπόν έζησαν όσοι βρέθηκαν στον τόπο της εκδήλωσης, καθώς όλα ξεκίνησαν όταν ο περιφερειάρχης ανέβηκε στο βήμα και πήρε τον λόγο προκειμένου να χαιρετήσει την εκδήλωση, αλλά κατά την διάρκεια της ομιλίας του άρχισε να κάνει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ουσιαστικά,  ότι έφερε την χώρα σε πολύ άσχημο σημείο και στο χείλος του γκρεμού.

''Σκοτώθηκαν'' για τα πολιτικά στην Γιορτή Ελιάς στους Γόννους - Αποχώρησε ο Αγοραστός (ΦΩΤΟ)

Όταν όμως αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Νίκος Παπαδόπουλος έσπευσε να υπερασπιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι σε ένα εξάμηνο από τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνει η
τωρινή κυβέρνηση και θα έρθει η ανάπτυξη. Την ώρα όμως που έλεγε όλα αυτά, ο κ. Αγοραστός από κάτω τον διέκοπτε διαφωνώντας μαζί του σε έντονο τόνο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επίσης εκνευρισμένος και με έντονο ύφος του είπε: ”Μη μου κουνάς εμένα το δάχτυλο…” με το κλίμα να πυροδοτείται ακόμη περισσότερο.

''Σκοτώθηκαν'' για τα πολιτικά στην Γιορτή Ελιάς στους Γόννους - Αποχώρησε ο Αγοραστός (ΦΩΤΟ)

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Χρηστος Κέλλας ο οποίος κινήθηκε επίσης στο κλίμα της ομιλίας Αγοραστού εξαπολύοντας επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του φανερά ενοχλημένος ο δήμαρχος Τεμπών πήρε τον λόγο και προσπάθησε να …κατασβήσει την ”φωτιά” τονίζοντας στους βουλευτές και τον περιφερειάρχη ότι ήρθαν σε μία εκδήλωση για την ελιά και πως δεν ήταν ούτε η ώρα ούτε ο τόπος για πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Προφανώς η προσπάθεια του κ. Κολλάτου να κατευνάσει τα πνεύματα με αυτόν τον τρόπο δεν άρεσε καθόλου στον Κώστα Αγοραστό ο οποίος αμέσως μετά αποχώρησε από την εκδήλωση.

Μύλος στην γιορτή Ελιάς. Άρχισαν τα … τοπικά όργανα!

www.pressalarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης