"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Σοφία Σακοράφα: Διάλογος πριν τις εκλογές για όποιον θέλει συνεργασία με το ΜέΡΑ25

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εκλογές δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός αλλά το μέσο για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Επικεντρωνόμαστε στην καθημερινή μας παρουσία στην κοινωνία, σε μια εποχή που είναι δύσκολη για όλους τους πολίτες. Είμαστε ανοιχτοί σε μια προεκλογική συνεργασία, είναι θεμιτό, αλλά θα πρέπει να υπάρξει διάλογος. Σημασία δεν έχει να συμμετέχεις στην εξουσία αλλά να δεις πως μπορείς, θέτοντας κάποιες προτεραιότητες, να συζητήσεις πριν από τις εκλογές για το που μπορείς να βρεις κοινό σημείο επαφής με αυτόν που θέλεις να συνεργαστείς ή με εκείνον ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί σου. Η εκ των υστέρων συζήτηση είναι για να μοιράσεις θέσεις και εμάς δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με κάποια πλευρά αν δεν παραδεχτεί, για παράδειγμα, ότι έχουν γίνει τραγικά λάθη στην οικονομία ή στα εθνικά θέματα», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ανοχή ακόμη και σε μια κυβέρνηση μειοψηφίας αλλά με τις προϋποθέσεις που προανέφερα. Εάν δε μπορούμε να συνεννοηθούμε για σημαντικά ζητήματα, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε πάση θυσία στην κυβέρνηση. Θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα σημεία σύγκλισης ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ωφέλιμοι. Δεν μας αφορά το να μπούμε σε μια διαδικασία συγκυβέρνησης απλά για να πάρουμε θέσεις.

  • Η Σοφία Σακοράφα, αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην περιφέρεια Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης