"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Σπύρος Τσιοτινός : «Ήμουνα νιός και γέρασα»…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με το συγκεκριμένο γνωμικό ήρθε να περιγράψει την κατάσταση χρόνων που σχετίζεται με τις πλημμύρες του Πηνειού ποταμού στην περιοχή της Φαρκαδόνας ο επί σειρά ετών κοινοτάρχης Ζάρκου και επί δεκαετίες αγροτοσυνδικαλιστής της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» κ. Σπύρος Τσιοτινός

«Ήμουνα νιός και γέρασα»…με το συγκεκριμένο γνωμικό ήρθε να περιγράψει την κατάσταση χρόνων που σχετίζεται με τις πλημμύρες του Πηνειού ποταμού στην περιοχή της Φαρκαδόνας ο επί σειρά ετών κοινοτάρχης Ζάρκου και επί δεκαετίες αγροτοσυνδικαλιστής της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» κ. Σπύρος Τσιοτινός.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τις προχθεσινές πλημμύρες πρωτόγνωρες για την περιοχή, ζήτημα το οποίο ταλανίζει εδώ και αρκετές δεκαετίες την περιοχή της Φαρκαδόνας χωρίς να δίνονται ουσιαστικές λύσεις.

«Τόσο χρονιά υπήρξε εναλλαγή των κυβερνήσεων χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την περιοχή της Φαρκαδόνας και την αγροτική παραγωγή. Κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα, ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε οι δήμοι, ούτε νομαρχιακές και περιφερειακές αρχές. Μονάχα ευχολόγια χορτάσαμε, επισκέψεις και χτυπήματα στις πλάτες. Κάτι τέτοιο ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Και μετά από λίγες μέρες τι; Οι αγρότες θα συνεχίζουν να μετράνε τις πληγές και τα χρέη που θα συσσωρευτούν στις πλάτες τους καθώς παραγωγή την φετινή χρονιά δεν θα υπάρξει.», σημείωσε ο κ. Τσιοτινός στην τοπική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE.

Ο ίδιος μετέφερε το αίτημα χρόνων για 100% αποζημιώσεις, αποκατάσταση των ζημιών, υλοποίηση έργων πρόληψης για παρόμοιες καταστάσεις.

Κάλεσε τους αγρότες να οργανώσουν τον αγώνα τους για αυτά τα αιτήματα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να αποσπάσουν κατακτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης