"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Στα τελικά του Euro 2024 η Γεωργία – «Λύγισε» με 4-2 την Ελλάδα στα πέναλτι στην Τιφλίδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα είναι τελικά στο Euro 2024 αφού έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, έχασε με 4-2 από τη Γεωργία έχοντας για μοιραίους τους Μπακασέτα και Γιακουμάκη.

Με τους οπαδούς τους να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα και να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσουν, έχοντας την πρώτη τους στιγμή στο 11′, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ντβάλι πήδηξε στο πίσω δοκάρι αλλά για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα. Όπως και να έχει, ήταν μια φάση που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ που δεν μπορούσε να φανεί επιθετικά.

Αυτό ήταν ένα θέμα που δεν λύθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Εθνική μας ομάδα δεν είχε κάποια ευκαιρία, δεν έγινε επικίνδυνη, δεν έπεισε, γενικά, ότι θα μπορούσε να σκοράρει. Το καλό, όμως, είναι ότι αμυντικά δεν υπήρξαν προβλήματα. Η Γεωργία, άλλωστε, όσο πάθος κι αν είχε, φάνηκε μόνο δύο φορές στο πρώτο μέρος.

Η σειρά των πέναλτι…

Κοτσορασβίλι: 1-0 Μπακασέτας: Απέκρουσε ο Μαμαρντασβίλι Νταβιτασβίλι: 2-0 Μασούρας: 2-1 Μικαουτάτζε: Άουτ Μπουχαλάκης: 2-2 Ντβάλι: 3-2 Γιακουμάκης: Άουτ Τσακβετάτζε: 4-2

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια (86′ Τσιταϊσβίλι), Κιτεϊσβίλι (104′ Κβεκβεσκίρι), Κοτσορασβίλι, Κακαμπάτζε, Τσακβετάτζε (104′ Νταβιτασβίλι), Ζιβζιβάντζε (74′ Μικαουτάτζε), Κβαρατσχέλια (108′ Κβιλιτάια).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ (60′ Ρότα), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (106′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Κουρμπέλης (67′ Σιώπης), Μάνταλος (98′ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας (60′ Κωνσταντέλιας), Ιωαννίδης (91′ Γιακουμάκης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης