"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.6 C
Trikala

Στα Τρίκαλα, τα αυτονόητα παρουσιάζονται ως επιτεύγματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα ψήφιζε ποτέ ο Τρικαλινός ψηφοφόρος ένα εργαζόμενο στη καθαριότητα γιατί μαζεύει τα σκουπίδια η ένα ντελιβερά επειδή του φέρνει τη παραγγελία του στο σπίτι..


Η απάντηση βέβαια είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ, γιατί απλά αυτή είναι η δουλειά τους και αυτό επιτάσσει ο ρόλος που έχουν στη κοινωνία.

Κι όμως το να κάνει κάποιος Αντινομάρχης η Αντιδήμαρχος(με πολύ μεγαλύτερους μισθούς από τους παραπάνω)τα αυτονόητα σε τούτο το τόπο, όπως για παράδειγμα ο αποχιονισμός των επαρχιακών δρόμων και το να διατηρεί καθαρή τη πόλη, θεωρείται από το “περιούσιο” εκλεκτορικό σώμα αυτοδιοικητική ικανότητα και άξιο να προβάλλεται στα τοπικά ΜΜΕ.


Επίσης σουρεάλ είναι το γεγονός ότι ακόμη και η εκστρατεία εμβολιασμού του αρμόδιου υπουργείου στο νομό κατά του Covid-19, αποτέλεσε ευκαιρία για ακατάσχετη προβολή από φέρελπις υγειονομικούς που επιθυμούν να κτίσουν πολιτικές και αυτοδιοικητικές καριέρες.


Κάποτε ο Τρικαλινός πολίτης πρέπει να αντιληφθεί ότι φέρει βαρύτατη ευθύνη για τη παρούσα νοσηρή πραγματικότητα, γιατί όπως έλεγε ο Ουμπέρτο Έκο : “Αν σε μία Δημοκρατία ο λαός δεν είναι ικανός να αξιολογεί τη “πληροφορία” στα ΜΜΕ, πως περιμένουμε να επιλέξει τους άριστους για να τον κυβερνήσουν ;”.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης