"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Στα φαβορί ο Ηλίας Βλαχογιάννης για συντονιστής αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ανακάτεμα τις «τράπουλας», ονομάτων  συνεχίζεται στο Μαξίμου αναφορικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει ως συντονιστής για την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση από τις ζημίες που έχει υποστεί η πληγωμένη Θεσσαλία.

Αρκετά τα ονόματα που έχουν τεθεί υπόψη του πρωθυπουργού ο οποίος και θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο νέος συντονιστής.

Έντονα τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Ηλία Βλαχογιάννη, πρώην Νομάρχη και πρώην βουλευτή, η εμπειρία, η ικανότητα και η προσφορά του οποίου στα τοπικά δρώμενα, δεν αμφισβητείται.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση. Όπως επισημαίνει “ούτε ενδιαφέρον επέδειξα, ούτε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η όλη διαδικασία θα γίνει αξιοκρατικά”. 

Υπομονή αφού το όνομα του νέου συντονιστή πιθανό να ανακοινωθεί στην προγραμματισμένη σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Καρδίτσα, 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εαν αναλάβει και ο χωροφύλαξ τον συντονισμό για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας τότε σίγουρα το χάσαμε το κορμί πατριώτη……. Τι να κάνει δηλαδή να πάρει τη σφυρίχτρα και να κάνει ρύθμιση κυκλοφορίας των φορτηγών και εκσκαφέων, λέω εγώ τώρα…… γιατί μόνο αυτό μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος, άντε να ψάλλει και το ” Νίκας τοις βασιλεύσι” μιας και παρακολούθησε ταχύρυθμα ψαλτικής στη σχολή Κανίνα, δεν το λέω με κακία, απλά ειναι η πραγματικότητα….

  2. Ευταξίας

    Η τάξη προηγείται όλων.

    Λήσταρχε Γκαντάρα μάθε ότι για την επιτυχία κάθε σχεδίου προηγείται η τάξη και ο έλεγχος.
    Μήπως η μνήμη σου είναι τόσο κοντή και ξεχνάς τις μέρες της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Βλαχογιάννη και την προσφορά του στο Νομό μας;

    Οι λήσταρχοι ποτέ δεν ξεχνούσαν και ποτέ δεν ήταν αχάριστοι…

    Ευταξίας

  3. Ο συντονισμός γα την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας πρέπει να γίνει από τεχνοκράτες με επιστημονικό υπόβαθρο και όχι από κομματικά στελέχη…… Ο χωροφύλαξ δεν μπορεί να αναλάβει τέτοιου είδους αρμοδιότητες, ειναι για συγκεκριμένα καθήκοντα και αυτό ειναι κατανοητό και σεβαστό. Μπορεί να θέλει να βοηθήσει (με το αζημίωτο βέβαια) και για τους δικούς του λόγους αλλά η αχαριστία που έγκειται δεν το καταλαβαίνω…… Όσον αφορά τις μέρες της Νομαρχίας του ποιο ήταν το κληροδότημα του, ας μας πείτε γιατί εγώ δεν το δα. Θα μου πείτε έκανε χρηστή διοίκηση, ναι συμφωνώ, δεν είδα κάτι παραπέρα, όπως δεν είδα και για τον βλαχοδήμαρχο που μας άφησε μετά από 2 θητείες για τας Αθήναις να μας ψηφιοποιήσει και το μόνο που άφησε είναι παπάτζα, αέρα και ένα απέραντο χάος. και για να είμαι δίκαιο δεν κατατάσσω τον κυρ Ηλία στο επίπεδο του Δημητράκη, ειναι μακράν καλύτερος και εντιμότερος. Αυτά…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης