"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Στην έξυπνη πόλη πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε – απίστευτες εικόνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δραματική είναι η κατάσταση στα Τρίκαλα από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Οδός Μετεώρων

Πλατεία Αγρότισσας

Εικονες από την πόλη

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην έξυπνη πόλη ,τα επόμενα αυτοκίνητα θα είναι χωρίς οδηγό και με σωσίβια..μόλις η στάθμη του νερού θα ανεβαίνει στους δρόμους το μισό μέτρο ,αυτά θα φουσκώνουν αυτόματα μόνα τους… δήμαρχε τέλος το δούλεμα..

  2. Τι φωνάζετε αχάριστοι Τρικαλινοί?τόσα χρόνια γκρινιάζετε ότι δεν έχουμε θάλασσα… Επιτέλους..ο Δήμαρχος μας έφερε και θάλασσα..από τα μπαλκόνια σας μπορείτε να αρχίσετε να ψαρεύετε (σακούλες, σκουπίδια, μπουκάλια κλπ)..

  3. Η Βασιλένα βγήκε βόλτα με το καγιάκ για rafting να επιθεωρήσει τα χάλια που μας κατάντησαν τόσο αυτή όσο και οι παρατρεχάμενοί της; Κούνια μπέλα που σας χρειάζεται…….

  4. Σύμφωνα με μετεωρολογικό σταθμό η βροχόπτωση έφτασε σε ρεκόρ τα 90 χιλιοστά. Tέτοια ακραία φαινόμενα θα γίνονται όλο και πιο συχνά με την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή. Να τα βλέπουν οι δήθεν οικολόγοι που διαδηλώνουν κόντρα σε ΑΠΕ και φράγματα.

    • Ναι ευκαιρία να εγκριθούν και αλλες ανεμογεννήτριες στα βουνα ωστε αφου χαλάσει το οικοσύστημα απο τα έργα εγκατάστασης, τους τεράστιους σε πλάτος δρόμους , τους ήχους που παράγουν οι ανεμογεννήτριες , να κερδίσουμε πράσινη επιτέλους ενέργεια !! Τι οχι ?

      • Κατά τον Anagnostis τα βουνά καταστρέφονται από τους ορειβάτες.Στά όσα λίγα ανέφερες θα προσθέσω καί άλλα.Την ανάγκη δημιουργίας σταθμών βάσης για την κάλυψη των αναγκών όταν οι ανεμογεννήτριες δεν λειτουργούν και οί οποίοι πρέπει να παραμένουν συνεχώς σε λειτουργεία (κατανάλωση φυσικού αερίου στον βρόντο),μή ανακυκλώσιμα πτερύγια τα οποία θάβονται σε ισοπεδωμένες εκτάσεις στα βουνά(αλλη καταστροφή),εγκατάσταση ανεμογεννητριών ΜΌΝΟ στην Ελλάδα πάνω από τα 800m.Πουθενα αλλού δεν γίνεται αυτό,εμείς βέβαια πρόθυμοι εισαγωγείς των Γερμανικών ανεμ. οί μόνοι πού το κάνουμε.Σε 20 με 25 χρόνια είναι πλέον άχρηστες με τα λάδια από τους μηχανισμούς να μολύνουν τον υπόγειο ορίζοντα και τα τεράστια σιδερένια κουφάρια να έχουν καταστρέψει διά παντός τα βουνά.Μασάει την τσίχλα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής,όταν οι περίοδοι υψηλών θερμοκρασιών και ψυχρών αντίστοιχα έχουν υπάρξει ανά τούς αιώνες οφειλόμενες κυρίως στην ηλιακή δραστηριότητα.Δεν τον αδικώ.Από το γραφείο και με κάμποσα κιλάκια τέτοια θα γράφει.

    • Πάντα δικαιώνομαι ρε παιδί μου… Πριν χρόνια, όταν τέτοιο καιρό ψηνόμασταν από ζέστη και είχαμε στέγνα, σας έλεγα ότι έφταιγαν τα πλαστικά καλαμάκια. Φέτος που τα καταργήσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα. Και δροσιά και ποτισμένος ο κήπος…
      Υ.Γ. Να τους ακούτε τους παλαιούς…

      • ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ:

        “ένα καλαμάκι μπορεί:
        να διαλυθεί, μετά από 200 χρόνια, σε μικρά, μικρότερα και εντέλει μικρότατα κομμάτια (μικροπλαστικά) τα οποία, μπαίνουν στη διατροφική αλυσίδα, φτάνοντας τελικά να ανιχνεύονται στην τροφή μας και στον οργανισμό μας.
        να προκαλέσει τον θάνατο ενός θαλάσσιου είδους που θα το καταπιεί περνώντας το για τροφή. Ας σημειωθεί ότι πιθανότατα το καλαμάκι είναι το πιο «δολοφονικό» από όλα τα πλαστικά στη θάλασσα, γιατί είναι πιο μικρό, το παίρνουν πιο εύκολα η βροχή και ο αέρας, μας φεύγει πιο εύκολα, το αγνοούμε πιο εύκολα και τα διάφορα είδη το τρώνε πιο εύκολα.
        να γίνει ένα από τα 643.542 καλαμάκια (0,26 τόνοι πλαστικού) που μαζεύει κατά τον ετήσιο καθαρισμό της η Υπηρεσία Προστασίας Ωκεανών των ΗΠΑ
        να γίνει ένα από τα 8.300.000.000 καλαμάκια (χ 0,4 γρ=3.320 τόνοι πλαστικού) που καταλήγουν στις ακτές του πλανήτη.
        να ταξιδεύει για 200 χρόνια ως ένα από τα 5.000.000.000.000 πλαστικά αντικείμενα που επιπλέουν στους ωκεανούς του πλανήτη.”

        • Αγαπητέ και …σχετικέ Anagnostis. Ανάγνωσε σε παρακαλώ τους κάτωθι ορισμούς.
          Χιούμορ: ”Η διανοητική ικανότητα της σύλληψης, της έκφρασης, ή της εκτίμησης του κωμικού ή του κωμικά αντιφατικού”.
          Επίσης, ”Μορφή πνεύματος, που παρουσιάζει την πραγματικότητα έτσι ώστε να προβάλλεται η διασκεδαστική και παράδοξη όψη της”.
          Λόγω του ότι κατατάσσω το χιούμορ στο ΑΕΠ κάθε χώρας, προσπαθώ. Ευελπιστώ στην κατανόηση σας.

          • Μην ξεχνάτε αξιάγαπητε (μετά από το σχόλιο αυτό) “Jim Riflevinegar” υπάρχουν και οι περιπτώσεις…. βαρέως ψεκασμού….

  5. Ο Δήμος Τρικκαίων ας ξεκινήσει με τα βασικά πρώτα Δηλαδή καθαρισμό φρεατίων, κόψιμο χόρτων που έχουν φτάσει 2 μέτρα περιφερειακά τις πολης, να προσλάβει κανένα υπάλληλο Γιατί όλα τα παραπάνω θέλουν χερια και να αφήσει την τεχνολογία για έξυπνους χωρίς κανένα αντίκρισμα στο πολίτη για Καμία Ευρωπαϊκή πόλη,Γιατί εδώ είμαστε Αφρική

      • Προσλήψεις?
        Για το όριο προσλήψεων του 3ο Μνημονίου επί Τσίπρα, μέσω του Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, δεν έχεις ακούσει εσυ?

        • Παιδιά, παιδιά, κλείστε το θέμα. Καταλήξαμε: Για το ότι πνιγήκαμε στην πόλη μας, φταίει αυτό. Δεν κάναμε προσλήψεις ατόμων που θα έκοβαν τα χόρτα και θα καθάριζαν τα φρεάτια, διότι ο …Τσίπρας υπέγραψε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής στο 3ο Μνημόνιο. Τέλος, τι να πούμε τώρα…
          Αυτο-ερώτηση: Εσύ υπογράφεις ως ”το γελοίον του πράγματος” ρε; Σε πρόλαβαν άλλοι… Με περγαμηνές.

        • Η δεξιά καλύτερα να βάλει όρια στους μετακλητούς και στις απευθείας αναθέσεις παρά να ασχολείται με τα όρια του 3ου Μνημονίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης