"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Στην κατασκευή σύγχρονης τυροκομικής μονάδας στη Λέσβο προχωρούν οι Σαρανταίοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μια κρίσιμη εθνικά περιοχή της χώρας μας, ο τομέας της αιγοπροβατοτροφίας αναδεικνύεται σε σοβαρό πυλώνα στήριξης του τοπικού πληθυσμού και της τοπικής οικονομίας.

Πόλος έλξης για γαλακτοβιομήχανους από τα ηπειρωτικά της χώρας έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια η Λέσβος, μια περιοχή κρίσιμη, από κάθε άποψη για τη χώρα μας. Έτσι αναδεικνύεται αθόρυβα και συστηματικά σε ένα μοντέλο περιφερειακής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου, η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία, στην οποία ανήκουν τα προϊόντα Όλυμπος σκοπεύει να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σύγχρονης τυροκομικής μονάδας στο νησί, όπως επιβεβαιώνουν και ντόπιοι παράγοντες.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό η εταιρεία φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη σε εξαγορά μιας έκτασης στην Αγία Παρασκευή, μια περιοχή στο κέντρο του νησιού, η οποία φαίνεται να εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες στην συγκέντρωση του γάλακτος.

Η είσοδος της γνωστής εταιρείας στο νησί φαίνεται να πυροδοτεί ένα νέο κύκλο ανόδου των τιμών, κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας σε τοπικά μέσα ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Πανάγος Κουφέλος. agrotypos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης