"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Στην Τατιάνα Τατιανιές; του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τις δήθεν δεύτερες σκέψεις της παρουσίαστριας στηλιτεύεται σε ζωντανή σύνδεση η μνήμη ενός νέου παιδιού που έφυγε άδικα!!

Αυτή είναι η κατάντια της ενημέρωσης!!

Όταν κάποιος παραβιάζει τον KOK και προκαλεί τροχαίο, φταίει αυτός που παραβιάζει τον ΚΟΚ. Ο οδηγός της μηχανής ήταν νόμιμος, ήταν στο ρεύμα του, πέρασε με πράσινο και φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δεν μπορούμε να δούμε αν στο τροχαίο υπάρχει πολιτική ανάμειξη διότι τυχαία στο συγκεκριμένο βίντεο δεν φαίνεται καθόλου τι έκαναν αμέσως μετά οι επιβαίνοντες του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που αναμειγνύονται στο συμβάν ούτε τι έκαναν αμέσως μετά οι υπεύθυνοι της τροχαίας που βρίσκονταν στο χώρο.

Ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου θα έπρεπε να περάσει αυτόφωρο για ανάκριση και να κάνει αιματολογικές εξετάσεις, όπως θα γινόταν σε καθέναν από εμάς.

Δυστυχώς η Ελληνική ελίτ πιστεύει πως είναι υπεράνω οποιουδήποτε νόμου και πως δεν χρειάζεται να λογοδοτήσει για να αναλάβει την ευθύνη.

Προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την επίρριψη ευθυνών σε τρίτους και την συγκάλυψη γεγονότων.

Οι προσπάθειες συγκάλυψης όμως θα πέφτουν στο κενό, όσο υπάρχει κόσμος που θα βγαίνει μπροστά και θα μοιράζεται την αλήθεια.

Kώστας Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης