"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Στο νοσοκομείο Τρικάλων νομίζουν ότι δεν θα έρθει η σειρά τους …….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Και ενώ ο χορός του Ζαλόγγου της Δημόσιας Υγείας καλά κρατεί, έξω από το χορό, άλλοι τραγουδάνε άσχετα τραγούδια και άλλοι παραμένουν άφωνοι θεατές.

Κατακραυγή στη Λάρισα για την τύχη του Πανεπιστημιακού , στα Τρίκαλα υπνηλία , λες και δεν θα έρθει η σειρά του νοσοκομείου Τρικάλων.

Δεν θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί οι γιατροί αμέσως ; Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ;

Δυστυχώς συνεχίζονται οι βλαμμένες αυταπάτες στον τόπο μας.

Η ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου τραγουδά “το πουκάμισό το θαλασσί” και ψάχνει το βόλεμα των “γαλάζιων” στελεχών.

Ο ΟΜ Σύριζα του Νοσ. τραγουδά “ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία” και ενοχλείται με τη συνοδεία του νέου διοικητή λες και επί προηγούμενης διοίκησης δεν γίνονταν τα ίδια .

Mόνο η κ Ματίνα Κούκια πήρε θέση και αυτό είναι προς τιμή της.

Κύριε Σκρέκα δεν θα πάρετε θέση; Εσείς κ. Λιούτα τσιμουδιά; Κυρία Παπακώστα μούγκα ; Φτάνουν πια οι πίτες και οι χοροεσπερίδες . Ευτυχώς πήρε θέση ο αριστερός επαναστάτης κ. Παπαδόπουλος.

Ρε, θα τα πάρουν όλα.

ΟΛΑ, λέμε.

Ο-ΛΑ.

Οι πολίτες άφωνοι παρακολουθούν που κανένας δε πιάνεται στο χορό και κουνώντας απελπισμένα τα μαντήλια τους σιγοτραγουδάνε ” η ιδιωτικοποίηση τραβά την ανηφόρα…”

Η υγεία είναι βαριά ασθενής και εις την χειρουργική κλίνη.

Άντε και καλή ψυχή!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η δημόσια υγεία στον Καιάδα!

    Η έναρξη των διαδικασιών προκειμένου να μετατραπεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε ΝΠΙΔ … δηλώνει το ξήλωμα της Δημόσιας Υγείας.
    Πρόταση για μετατροπή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε ΝΠΙΔ… δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις … τα σχέδια της κυβέρνησης να παραδώσει την δημόσια υγεία σε ιδιώτες…
    Οι συμπράξεις με τον Ιδιωτικό Τομέα(ΣΔΙΤ) και η μετατροπή του νομικού πλαισίου των νοσοκομείων από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου με πρόσχημα την εξοικονόμηση πόρων, την αποδοτικότητα και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί νεοφιλελεύθερη οπτική που θέτει την ασθένεια στους όρους της προσφοράς και της ζήτησης και αντιμετωπίζει την υγεία με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς.
    Η ιδιωτικοποίηση των Δομών Υγείας σημαίνει … διάλυση του κοινωνικού κράτους.
    Πρόσβαση στην υγεία …στο φάρμακο… στις εξετάσεις… μόνο σε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα… σημαίνει ενίσχυση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών…!!! Σημαίνει διάλυση των εργασιακών σχέσεων, μείωση των αποδοχών… εργασιακή ανασφάλεια.
    Είναι η ώρα λοιπόν πολίτες … ασθενείς… εργαζόμενοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βρεθούμε απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης και των ιδιωτών, προασπίζοντας όχι μόνο το παρόν… αλλά και το μέλλον … το μέλλον των παιδιών μας…
    Όλοι στον αγώνα για την διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της υγείας …

    Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων
    ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

    για την επιλεκτική όραση ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης