"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Συγκλονιστική πορεία τρακτέρ στην Εθνική οδό – Μητσοτάκης: Δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μοναδική, συγκλονιστική ήταν η πορεία  τρακτέρ που έφτασαν στο Κάστρο Βοιωτίας το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη θα διασχίσουν την Αθήνα και θα φτάσουν στο Σύνταγμα.

Αθήνα ερχόμαστε! Ανυπομονούν οι οδηγοί για τη στιγμή που θα περάσουν με τα τρακτέρ μπροστά από τη Βουλή, μπροστά από τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί για συμπαράσταση.

«Δεν θα έχει ξαναγίνει με τόσα τρακτέρ», το λένε και το πιστεύουν. Θα είναι αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση που την επιβίωση τους την κοστολογεί με λίγα ψίχουλα…

mitsotakis-synenteuksi-arthrou

Σαφές μήνυμα προς τους αγρότες ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο από αυτά που έχει ήδη δώσει έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα, αναφερόμενος στο αυριανό αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, είπε ότι οι αγρότες έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώσουν, όπως και οι άλλες επαγγελματικές τάξεις, σημείωσε δε ότι η συγκέντρωση θα γίνει σε συνεννόηση με την αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι τέτοιες κινητοποιήσεις δίνουν και σ΄εκείνον μέσο πίεσης προς τις Βρυξέλλες.
Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα υπό ίδρυση μη κρατικά- μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε πανεπιστήμια- πολυκατοικία». Ο πρωθυπουργός είπε ότι τα χειρότερα για την ακρίβεια είναι πίσω μας και τόνισε ότι ο νέος κατώτατος μισθός θα είναι πάνω από 800 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές σημείωσε ότι η κάλπη είναι εθνική, ενώ πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν θα είναι ψηφοδέλτιο- σελέμπριτι.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης