"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Συμμετοχή του ΑΚΕΘ σε εταιρική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) συμμετείχε στην πέμπτη εταιρική συνάντηση του προγράμματος ESTABLISHMENT OF A MODULAR ECVET SYSTEM IN EUROPE (ESVET), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ρίγα της Λετονίας την περασμένη εβδομάδα στις 24 και 25 Απριλίου 2018.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους εταίρους που απαρτίζουν την κοινοπραξία του προγράμματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία του σχεδίου και κυρίως τα θέματα που αφορούν στην πραγματοποίηση των σεμιναρίων στις χώρες των εταίρων, στο πλαίσιο της δοκιμαστικής εφαρμογής της εκπαιδευτικής διαδικασίας που έχει αναπτυχθεί από την κοινοπραξία, και στην διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη. Εκ μέρους του Α.ΚΕ.Θ. συμμετείχε στην συνάντηση η κα. Καρούτη Ισαβέλλα.

Το πρόγραμμα ESVET, το οποίο έχει εγκριθεί και χρηματοδοτείται από την Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Τουρκίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ERASMUS+, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη ενός αρθρωτού συστήματος κατάρτισης σύμφωνα με τις αρχές του ECVET στον τομέα του Event Management. Εκτός του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας συμμετέχουν ως εταίροι και οργανισμοί, ινστιτούτα, οργανισμοί, Πανεπιστήμια και δημόσιοι φορείς από τις χώρες: Βουλγαρία, Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία και Ρουμανία ενώ συντονιστής του σχεδίου είναι ο οργανισμός  Inovasyon Proje της Τουρκίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα παραδοτέα του προγράμματος στην ιστοσελίδα του ΑΚΕΘ και την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος [ esvet.org/ ].

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης