"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.2 C
Trikala

Συμπαράσταση στην άτυχη εργαζόμενη του Πανεπιστημιακού από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων του Γ.Ν,Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τώρα που οι εποχές απαιτούν, όσο ποτέ αλλοτε, αλληλεγγύη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Τώρα που ο εργατικός κόσμος βρίσκεται σε καθημερινή απόγνωση. Τώρα που η ενότητα και η σύμπνοια είναι απαραίτητη, για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του εργαζόμενου. Τέτοιες κινήσεις, δίνουν διαφορετικό άρωμα εργατικής αλληλεγγύης και υγιούς συνδικαλισμού.

Κ.Κ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΓΝΛ

Θύμα εργατικού ατυχήματος, έπεσε εργαζόμενη στα πλυντήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στη προσπάθειά της, να βγάλει τα σεντόνια από το στεγνωτήριο.

Η πόρτα εγκλώβισε το χέρι της και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους συναδέλφους της, για να το απεγκλωβίσουν. Μεταφέρθηκε στο χειρουργείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων του Γ.Ν,Τρικάλων εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή, στην εργαζόμενη, και εύχεται γρήγορη αποκατάσταση.

Θεωρούμε απαραίτητη και αυτονόητη, τη συντήρηση και τη καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων, όπως και την εφαρμογή μέτρων, υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους, προς αποφυγή ανάλογων περιστατικών.

Οι υγιείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, αποτελούν το ηθικό κίνητρο των εργαζομένων!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης