"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Συνάντηση Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην αμέριστη εμπιστοσύνη του στην βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ασφαλώς και πρόκειται για κορυφαία αναγνώριση της κοινοβουλευτικής προσπάθειας που καταβάλλει από την ημέρα που εκλέχθηκε.

Από την πλευρά της η Τρικαλινή βουλευτής – στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου – ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σειρά βαρυσήμαντων θεμάτων, που αφορούν την χώρα, αλλά και τον Ν. Τρικάλων, όπως το θέμα της ακρίβειας και του ενεργειακού ζητήματος, που αγγίζουν τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, καθώς επίσης και τους αγρότες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη ολοκλήρωσης του φράγματος Μεσοχώρας, τον δρόμο Τρικάλων-Αρτας, τη σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκας-Ηγουμενίτσας , τους σεισμόπληκτούς και πολλά άλλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”Και Γεωργικήν Σχολήν θα κάμνομεν και την βιομηχανοποίησιν της αγροτικής παραγωγής θα επιδιώξομεν και τα οδικά δίκτυα θα πυκνώσομεν και τέλος πάντων και τον εαυτό μου υπόσχομαι να αναλώσω στην προσπάθεια της εξυψώσεως του βιοτικού επιπέδου του μέσου αγρότου”.
    Βρε καλό μας Κατερινάκι, αυτά μας τα έλεγε και κάποιος άλλος το 1965. Τουλάχιστον αυτός είχε φιλότιμο και παραιτήθηκε στο τέλος, όταν ανακάλυψε τον …Γιωργάκη και τον Γκρούεζα. Υμείς αγαπητή κυρία, το παλεύετε ακόμη; Εύγε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης